torstai 15. marraskuuta 2012

Keskiviikon tokopläjäys

Keskiviikona tokotreenit Porvoossa Jessican opissa. Vaikea oli päättää kahta liikettä... lopulta päätin ottaa seuraamisen, joka oli minulle vähän vaikea etenkin Voltin kanssa kun se on niin pieni ja en näe sitä ja siinä ei ole sitä röyhkeyttä kuin Riepussa. Riepun päähän on melkein minun kainalossa ja asennetta voisi vaikka jakaa toisille.
Mentiin ekana ja ehkä se halli on hiukan haastava Voltille. Tarttis pienen virittelyn, mutta eihän sitä aina ehdi/pysty. Liikkuroituna siis eka setti. Tuntui kohtuulliselta. Mutten nähnyt onko suora vai vino vai jotain. Onko kontakti ok. Pitääkö paikan. Jne.
Kuulemma oli oikein nättiä, piti hyvin paikan, oli suora. Hiukan ajoittain seilaamista, pientä sellaista, ja korjaa heti. Myös peruuttaessa peruutti eikä pyörähtänyt ympäri, plussaa Voltille. Sanomista minun kävelystä, etenkin kulmista. Nyt mietin niitä liikaa ja liike on tökstöks. Eli saan mennä minun omalla tyylillä eli vauhdilla vaan, koira selviää niistä mainiosti :) En saa myöskään katsoa koiraa. No voi hyvänen aika, enhän minä näe sitä lainkaan! Tunnen vaan kuonon hipaisun joka toisella askeleella. Koska minulla on taitava pieni koira, niin täytyy luottaa. Selvä. Iik. Ehkä.
Otin toiseksi ohjatun noudon, koska sen kanssa oli ongelmia ja halusin nähdä tuleeko niitä ahtaassa hallissa. Merkilel meno oli hidas Voltiksi. Lisäksi en muista sen koskaan ikinä menneen oikean kautta merkille. Oliko syynä se, että ensimmäinen nouto oli vasemmalla? Eli Voltin oikealla sitten. Vai ottiko painetta Jessicasta? Kuka tietää. Läksi merkiltä hyvin ja määrätietoisesti ja oikein. Haki ja toi hyvin. Taas näkyi se aavistuksen omainen himmaus pari metriä ennen sivulle tulemista. Toinen puoli ja oikein hyvä taas. Himmaamisen syy ehkä kuulemma se, että alkaa vähän siinä funtsia palkkaa, lelun repimistä. Kun mielellään taistelee lelusta. Mutta hyviä olivat molemmat.
Lopuksi hiukan asenne merkkiä. Mikä ihme sitä tossa hallissa ja treenissä vaivaa?
Ja ihan lopuksi yhteisesti paikallaolot. Istuminen hyvä. Maakuulla alkoi tylsyys voittaa. Maahan meno hyvin nihkeä... tätä täytyy työstää eli pitää jaksaa vaikka on tylsää. Oli myös ottanut häiriötä kun Mia palkkaili Vipiä vieressä. Häntä heilunut ja halunnut niin kovin tulla palkattavaksi :) Onneksi ylösnousu oli ripeä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti