perjantai 23. marraskuuta 2012

tokotusta

Christan opissa tokoa. Kisamaisesti liikkeet läpi.
Ensiksi naritus osasto. Voi että kuinka n.5,5h yöunilla ei enää tälläinen keski-ikää lähestyvä täti ihminen pärjää. Haukotus. Ja näköjään ei myöskään tuollainen teini-ikäinen bordercolliekaan pärjää. Nukutus. Voltti oli tasan sitämieltä, että sänky oli paras paikka vielä aamusella.
Kun nyt muistaisi kaiken...

Mutta Veikkolan hallille mars.
Paikallaolot. Minä en tainnut kuunnella kunnolla, luulin istumisen olevan ekaksi. Valmistelin siihen ja olikin maassa. No ei se haitannut, kai.
Maahan reippaasti. Oli nuuskutellut hiukan, laski pään alas. Ikinä en tiedä tehneen sitä. Takaisin tullessa sen ilme muuttuu inhaksi, syy? Mutta ok muuten, paneudutaan tohon ilmeeseen. Hypähti sivulle tulon.
Istumisessa sitten valmistelin liikaa. Sanomista. Mutta istui hyvin.

Aloitin ekana. Tuleepa esiin kaikki hankaluudet ja vaikeudet.

Ensimmäisenä oli luoksetulo. Hyvin taas maahan. Ei ennakoinut liikkurista. Pysähtyi Volttimaisesti tips-taps seis. Maahan ok. Sivulle törmäsi rumasti.
Eli treenataan niitä pysähdyksiä, mutta joka alustalla ei voi vaatia kaikkea. Ja noi sivulle tulot siisteiksi. Ohjeita tuli ja jotain taidan muistaakin.

En muista loppujärkkää...
Mutta Z teki ihan siististi. Minä en osannut yhtä käännöstä, en ollut koskaan tehnyt noin päin Z ja väsymystilan piikkiin siis etten edes katsonut niitä tötsiä ;o) Istuminen oli ollut nopea, seis ja maahan hyvät. Pitää varoa ettei vaan ala varastaa mukaan lähtöä.

Ruutu. En valmistellut siihen nyt oikeastaan lainkaan. Merkille meni ihan ok, olisi voinut olla ripeämpi. Läksi hyvin ruutua kohden, etsi hiukan aikaa katseella ja sivusta (yöks) sisään. Sinne ok maahan ja nyt varottava ettei vaan ala varastaa. Taas sivulle tulo ohijuoksuna ja korjaus. Tähän täytyy nyt panostaa ja treenata kuntoon. Ruutuun mennessäkin oli kuulemma hiukan matalampana ja ilme ? Hassua kun se on oikeastaan sen lempiliike. Noh. Katsotaan. Merkistä tehtävä takas se superjuttu. Rikottu ja tehty siitä vähemmän merkityksellinen, se nyt kostautuu tämmöisenä.

Ohjattu nouto. Merkille taas ripeämmin ja määrätietoisemmin saisi mennä. Pysähty hyvin. Läksi oikealle oikein hyvin. Toi ok. Mutta mikäs se ois ellei olisi muttia. Saisi mennä kovempaa kapulalle. Tosin laukkaa ok, mutta vieläkin nopsemmin. Korjaa sitä kapulaa suussa sen n.4m ennen. Syytä arvaillaan vaan. Tuo kuitenkin hyvin. Kokeillaan yhtä korjausjuttua.

Metallinouto. Se kapula muuten lentää hyvin ja vielä liukaa saman matkan matolla. Voltti läksi oikein hyvin, pysähty siihen missä se kapula yleensä on. Meni sitten hakemaan ja toi ripeästi. Mutta siinä on se mietiskely tauko, ei saa olla. Tätä tehtiin sitten uudella palkkaustyylillä, katsotaan jos auttaisi. Lupaavan näköinen oli ainakin alku.

Tunnari. Oikein hyvä. Mutta korjasi kerran suussa ennen sivulle tuloa. Kuulemma sen keskittyminen oli hetkeksi herpaantunut.

Kaukokäskyt. Syystä tai toisesta seisomisesta istumaan ei onnistunut. Meni maahan. Plääh. Muuten kohtuu kauniit vaihdot. Erikseen näytin vielä sen seiso-istu, oli ok. Mutta etupainotteinen ja varottava sitä ettei ala hipsiä.

Seuraaminen. Aika kiva, kuulemma oikein siistiä koiralta. Oma _pää_. Selvä, pää pystyyn.

Asenne pysyi kohtuullisen kivana kokoajan. Teki, tosin hiukan puoliunessa. Tosin myöhemmin oli sitä mieltä, että nyt voitas alkaa hommiin kun oli ottanut tirsat autossa ;o)

Oliko siinä kaikki?
Kuitenkin pikkujuttuja (?) paljon tai ainakin runsaan puoleisesti. Mutta ohjeita ja ajatuksia. Nyt vaan toteuttamista vaille huippis tokokoira ;o)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti