lauantai 10. marraskuuta 2012

lauantai on tehty treeneistä

Ninan järkkäämä Janitan semmapäivä. Mukana mukavia ihmisiä, nuoria koiria.
Aamupäivällä haastavampi rata, iltapäivällä helppo. Janitan mukaan ;)

Ekalla radalla kompastuskivi on käännös hankalammasta kulmasta. Ei käänny. Treenattiin varmaan 10min vain sitä käännöstä. Minä en tajua miten päin pitää olla varpaat, kroppa, käsi missä kohdassa, kumpi käsi, mihin käännyn, mihin juoksen ja mihin heitän lelun. Argh.
Mutta kaipa se sitten rautalangasta vääntäen meni ihan hitusen tajuntaan. Tämä me treenataan!!
Loppuradassa ei mitään ihan kauhean ihmeellistä ollut kaiketi. Joku pikkujuttu, mutta muuten sinnepäin menoa. Mukavasti liikkui, tuntui melkein helpolta ja ehti kohtalaisen hyvin melkein kaikkialle mihin pitikin. Oli ihan hassu tunne, minä ehdin!

Toka rata ei nyt ehkä ollut niin helppo. Ei nyt vaikeakaan kyllä.
Halusin treenata alkuun haastavammin kepeille menon ja Voltti meni hyvin ongelmitta ja kovaa sinne. Tehtiin ihan kohtalaisen hyvin 8 estettä ja sitten otettiin alusta, koska jäin 3. hypylle liiaksi kauaa aikaa. Tokalla hyvä ja samalla meni suoraan pujottelusta pakkovalssiin hypylle ja sekin oli ok. Voltille 10p. ja papukaijamerkki eilisistä pujotteluista, onnistu kovasta vauhdista avokulmaan, taakse jättäytyminen, vaikeasta kulmasta lähettäminen itse liikkuessa, sivuirtoamiset.
Tässäkin radassa sitten putken jälkeen olisi pitänyt kääntyä pienesti ja nätisti samanlaisella käännöksellä kuin aiemmalla. Palkkailtiin ja pysäyteltiin. Kai se sitten alkoi mennä kun kerta saatiin jatkaa matkaa. Meni oikein pätevästi, mutta taas yhtä tönäisyvalssia (tai mikä lie) ei tehnyt oikein. Voltti ei vaan katso minun kättä tällä hetkellä. Treeniin! Ja lopulta verkkokin avuksi, kyllä muuten kääntyi! Ja sen jälkeen tosi hyvin. Loppu meni hyvin :) Taas ehdin vaikka mihin, ei tullut edes kiire. Tästä mietn tietty, että apua, onko Voltti niin hidas. Ei kuulemma, mutta minä pääsen ja uskallan liikkua sen kanssa kohtalaisesti ja luotan sen hoitavan oman osuuden :o)

Mukava treenipäivä todellakin. Opeteltavaa, uutta kotiläksyä, vautsivau-olotilaa, oivallusta ja ylpeyttä pienestä kiiturista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti