torstai 9. toukokuuta 2013

agilitya treenaten ja toko kokeillen

Eilen myöhään treenit Elinan valvovan silmän alla. Uskaltaako sanoa, että minusta meni aika kivasti?
Tosin ettei liian helpolla pääsisi, niin iski ahdistus rimoista. Muutama 65cm ja niitä tuli luvattoman monta alas. Nyt pakko alkaa treenaa niitä, ei voi mitään vaikka kauhistuttaa.
Kerkesimme kokeilemaan erilaisia ohjauksia samoihin kohtiin kellon kanssa. Mukavaa on taas huomata ettei kovinkaan kummoisia eroja tule jos vaan ohjaukset ja ajoitukset menee nappiin.
Mutta jälleen, hyvä treeni, hyvempi mieli.

Yöllä puolen yön jälkeen kotona ja hohhoijaa. Aamulla tokokokeeseen Jokelaan. Yöllä näin unta, että sata akovasti, en lähtenyt kokeeseen vaan jatkoin unia. Laitoin herätyksen kiinni.
Oikeasti heräsinkin ennen herätystä, mietin hetken vedänkö peiton korviin ja jatkan unia Voltti kainalossa vai nousenko. Nousin. Onneksi.
Kokeessa tuomarina Hannele Pörsti, nurtsikoe ja 7 evl koirakkoa. Voltti ja 7 aussieta! Taas kaikki liikkeet samaan putkeen tosin hiukan sekoitetussa järkässä. Nurtsilla, ei olla kuin omalla pihalla tehty nurmella talven jälkeen.
Paikallaolot 2 erässä, Voltti nro 4 eli jonon vika ekassa.

Istuminen 10. Jäi hyvin, pysyi hyvin, terhakkaana! Ihanaa, korvat eivät olleet luimussa kun tulin luokse.

Paikalla makuu 10. Ei ottanut muiden käskytyksistä häiriötä, meni maahan nopeasti ja laittoi taasut ristiin... Tämä tuomari ei sitten rokottanut ristitassuista ;)

Sitten metalli nouto, 10. Olisi saanut tulla takaisin ripeämmin, kai muuten ok.

Seuraaminen 9. Ihan meidän normi työskentelyä.

Ruutu 10. Varmaa Volttia!

Ohjattu nouto 10. Saatiin vasen puoli, se hankalampi viime aikoina. Kapula aikalailla yhden merkin vieressä. Ei ongelmaa, hyvin ensiksi merkille ja jopa suoraan. Varmasti läksi hakemaan ja suoraan toi.

Z 10. Seis-istu-maahan. Istumisessa kyllä rytmitin omaa liikettä...

Luoksetulo 10! Superii, tästä tykkäsin itsekkin kovasti. Reippaasti maahan, reippaalla laukalla (ei sika kovaa, mutta riittävä) ja heti käskyllä seis! Sama maahan. Reippaasti sivulle. Ihanaa.

Kaukot 7... Samperi, meni seisomisesta maahan ja jouduin käskyttämään uudestaan. Mutta ei liikkunut, hyvä hyvä.

Tunnari 7. Läksi hyvin, otti hyvin ja just ennen sivulle tuloa ihan kuin joku olisi purrut takajalkaan, kääntyi ja pudotti kapulan. Hölmistyneenä molemmat, että mitä tapahtu? Uusi käsky, nosti ja toi sivulle, hiukan sitten pyöritteli suussa.

Yht. 296p. ja luokkavoitto.

Tiedänhän minä, että monelta muulta ei 10 rivistöä olisi noin kartutettu, mutta paljon oli oikeasti hyvää. Täytyy nyt treenata noi kapulan ja tunnarin palautukset nopeiksi ja kaukoja. Plus tuhat muuta asiaa varmaan.
Mutta niin tai näin, lopputulos hyvä mieli :)

1 kommentti: