keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Mökiltä terkkuja

Kellä mökki on, niin tietää ettei siellä oleminen ole pelkkää lomailua verkkokeinussa maaten.
Ihmettelen yli 6-kymppisen äitini energiaa... Itse en ma-ti juuri mitään tehnyt vähäistä pihojen rapsuttelua lukuunottamatta, mutta hän pisti kukkapenkit ja pihaa uusiksi. Ja niitä riittää! Kukkia ja pensaita.
Tänään jo puuhommia ja huussin maalausta. Plus muita pikkuhommia.
Sekä ihanaa, leppoisaa saunomista joka ilta. Vesi on niin kylmää ettei tee mieli edes varpaita kastella. Viuhka kyllä ui. Ja Volttikin läträsi rantavedessä.

Voltille tehnyt pari lyhyttä jälkeä, namit melkein joka askeleella. Viimeinen meni jo kelvollisesti, suoritti 90 asteen kulmankin hyvin.
Esineitä noin 50x25m kaistaleella vietynä valmiiksi. Nyt muita kuin leluja. On kaiketi saanut juonesta kiinni, sillä sieltä tuli kaikki juuresharjasta työrukkaseen.
Tänään 4 esinettä 2,5min. Eli ehkä joskus sitten tarvittaessa löytää ne isommalta alalta 5 minuutissa. Jos koskaan ikinä kokeeseen saakka päästään.

Tokoa sekä Viuhkalle ja Voltille ihan vaan leikin kautta temputellen. Kaikilla on niin mukavaa. Pentu yrittää osallistua ja onnistuukin olemaan mainio häiriökoira. Kaukot onnistuu vaikka pentu roikkuu niskassa.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti