torstai 30. toukokuuta 2013

alkuviikon jorinat

Voltilla on isommasta fyysisestä rasituksesta lepoa koko alkuviikko. Maanantaina vain kevyttä lenkkeilyä Viuhkan kanssa ja oleilua.

Tiistaina pienet tokotreenit illalla. Nurtsilla luoksetulon stoppi ei ole yhtä hyvä kuin hiekalla. Maahankin voisi mennä huomattavasti reippaammin, silleen "lennosta". Menee kyllä heti, mutta näyttävyys on kaukana.
Ohjatussa oli hankaluuksia kun nurtsi oli niin pitkä ettei kapuloita vaan näkynyt. Oikea eka ja siinä lisävaikeutta keskikapula joka ei ollut linjassaan meille suorassa vaan enempi just oikealla. Löytähän se oikea kun tarpeeksi etsi... Tiedä onko tuommoisessa treenissä mitään järkeä sitten.
Merkkiä ja ihan ok, alkaa olla vallaton eli menee jo liiankin lujaa ja valahtaa liikaa.
Kaukoja sitten lopuksi ja ne taasut vaan vähän tepastelee :/ Ja seuraamista, en tiedä, ei oikein tuntunut miltään.
Vähän joku burn out tokosta, ei huvita. Jos se kohta alkaisi... ois ainakin tarvis alkaa kun kuukausi SM-kisoihin.

Keskiviikkonakin vain lenkkeilyä ja vähän venytyksiä yms.

Torstaina ajatus oli mennä päivällä kentälle ottamaan kontakteja ja hiukan tuntumaa hiekkapohjaan 65cm rimoillan. Voihan pettymys, kaikki kontaktit oli joko a) konttien välissä tai niin ettei pystynyt treenaa b) niputettuna kentän reunalla. Se siitä kontaktitreenistä. Muutenkin kaikki esteen ovat nyt niputettuina ja koko iso kenttä tyhjillään. On ainakin mahdollisuus tehdä tokoa...
No raahasin pari hyppyä ja putken sieltä pujotellen kasattujen esteiden välistä. Tehtiin vähän vaan valssitreeniä ja jarrutuksia. Kaikki rimat pysy ja pääosin taisi kivasti tulla ohjauksiin niillä kokonaisilla 4 hypyn treenillä. Hitto, saman ois voinut tehdä omassa pihassa :o/ Pienemmällä vaivalla. Tosin nurtsipohja, tulipa sitä hiekkaa treenattua.
Viuhka teki samaa 40cm rimoilla hiukan. No eipä ihmeellistä, se oli niin iloinen kun pääsi esteille. Tai ainakin vaikutti siltä!
Reikin pääsi kiertämään siivekkeitä ja juoksemaan putkeen :) Olikohan se siinä sen agilityuran alku ja loppu.


1 kommentti:

  1. Ei ollu!
    Joka koiran perus sivistykseen kuuluu osata suorittaa esteet itsenäisesti muutaman sarjoissa tehtyinä ;)

    VastaaPoista