sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Kuulumisia

Mitään ei ole oikein tehty, mutta ollaan silti vähän sitä sun tätä.
Malitkin saivat normilenkkiensä lisäksi tehdä esineruutua yksi päivä. Riepu löysi nopeasti 3 tavaraa. Maliina nolla. Tai löysi se sitten kun menin näyttämään, että hei kato mikä tässä! Voi pientä luppakorvaista palikkaa kuinka se olikaan sitten onnellinen. _Hän_ löysi metsästä tavaran. Ihan itse.
Voltti tuo lelut, mutta muu tavarat vaan kuittaa. Ei nosta.
Tämä selkisi paremmin kuin hyvin eilen seuran treeneissä. Vieraat tavarat, ei leluja. Valmiiksi viedyt. Läksi ihyvin, haravoi kaistaletta hyvin, selkeästi merkkasi useamman (myös niitä vaikeita noilla valmiimmille laitettuja). Ei pöhkö tuo. Oli mentävä sen kanssa sinne ja sanottava, että koitas nyt tuoda toi kumisuka. Se on se juttu vaikkei lelu olekaan.
Kaipa tätä alkoi tajuta sitten, ehkä. Eihän se saa koskaan ottaa mitään metsästä suuhunsa, se on ollut ihan nou nou. Nyt sitten saa ja pitäisi. Pienen bordercollien pää raksuttaa... jospa se liivien pito päällä ja käskytys yhdistyisi lupaan tuoda silloin niitä löytöjä?
Teimme eilen myös muutaman hyvin helpon ukon läheltä ajatuksena vain näytölle lähteminen reippaasti.
Ekalla läksi juoksemaan ensiksi vinoon reilusti. Kutsusta takaisin ja uusi lähtys ja läksikin kohtuullisen suoraan ja löysi hyvin, nappasi rullan ja toi hienosti. Nyt lähetys hiukan hetsaten uudestaan ja hiukan apuja heti ja isot leikit narulelulla. Tämä oli Voltista jee jee-juttu. Eli lelupalkka paljon kivempi kuin ruokapalkka.
Toinen ja läksi suoraan ja heti paikallisti. Matkaa tosin ehkä 10m ja oisko nähnyt heti missä on? Mutta ihan sama, rulla tuli, näytölle läksi nyt empimättä.
Kolmas ja se olikin jo paras, hyvä lopettaa!
Huomenna olisi BH-koe. Pitäs se kaavio ehtiä kävellä, mutta voi olla etten ehdi. Täytyy opiskella paperista. Henkilöryhmää ei olla koskaan tehty myöskään.

Lauantaina käväistiin tokoilemassa Hannan, Marikan ja Lilun kanssa. Mentiin pareina. Tosin paikallaolot ekana. Vomps meni lonkalle, kävin nätisti korjaamassa. Lilun Teppo nousi istumaan ja Lilu tapansa mukaisesti hiukan kovaäänisestä kävi kertomassa ettei noin saa tehdä. Voltti otti itseensä ja meni matona pääkin maahan. Rukka.
Seuraamista, asentoja, minun vartaloapuja. Vaikeaa.
Hyppynoutoa hetsaten & muutamia vinoja.
Ohjattua. Se on aika kunnossa sanoisin.

Muuten ollaan oltu ihanassa ilmassa ulkona, palluteltu pentuja, seurusteltu vieraiden kanssa. Parasta viihdettä on kyllä pennut :o) Ne on niin seurallisia, reippaan oloisia kaikki. Ruuti ja Voltti ovat niin hyvät leikkitädit niille! Riepu rakastaa pentuja myös niin paljon.
Aitauksessa ne ei suostu olemaan enää yhtään. Suosiolla siis aitauksessa paperit ja peti ja vesikuppi. Siisti on paperit kun pennut pissii ja kakkii mihin sattuu kun ovat vallanneet koko talon!

Ai niin, PIRKKO JA LAURA ekat 3-lk kisat ja mitä tämä superpari tekeekään... 0 ja 2.sija ja agility serti! Huisaa, upeaa, hienoa ja onnea!
Lisäksi velipuoli Miio Katjansa kanssa teki myös toisella radalla nollan ja 3. ja serti myös. Onnea myös sinne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti