maanantai 20. toukokuuta 2013

Mökillä & löpinää

Sairausloman viettoa mökillä. Jos malttaisi muutaman päivän ottaa rauhallisin.
Mukana Viuhka, Voltti ja Rei (siis Pupu). Rei jäi meille vielä muutamaksi viikoksi ennen muuttoa omaan kotiin.
Rei onkin ollut superreipas! Kaupunki kävelyt meni kuin vanhalta tekijältä, hilppas liukkaat kiviportaat kerrostalossa ennenkuin ehdin napata kiinni ja mökillä ei pelottanut ruohonleikkurikaan
Viuhka kävi pupu jahdissa... Täällä on hurja määrä jäniksiä ja yksi sitten sai enempi vauhtia :/ palasi koira kieli maata hipoen ja just kun olen sanonut ettei se ole riistaviettinen.

Vanhemmat bortsuilla kävi uimassa, Hrrr. Rei tyytyi haukkumaan rannalla ja uittamaan vähän varpaita.
Asennettiin siihen myös pallon takaisin tuominen ;)

Olen tosi iloinen ja tyytyväinen nyt näistä bc kasvateista. Ehkä eka pentue ole ollut helpoin ainakaan agilityssa, mutta onhan ne aika sossuja ja vaivattomia ilman kauheita kotkotuksia & terveitä. Nyt vielä plussana tehneet mukavia tuloksia harrastuspuolella, työ palkitaan silläkin saralla!
Pirkko Lauran kartturoimana kiisi 2-luokan läpi hujauksessa ja heti ekoissa 3-lk starteissa serti!
Pyry ja Sari taituroi tokon ALO luokassa hienon 1-tuloksen tiukalla tuomarilla. Kyseessä kuitenkin Sarin eka tokokoira! Ja kisasivat ekaa kertaa viime kesän agilityssa 1-luokassa ja pohjalle hienot radat pienin virhein ja sitten 0 ja voitto!
Vip suoritti jo syksyllä BH-kokeen Mian ohjaamana.
Volttikaan pöllömpi ole, mun maailman paras nössö. Sain sen TK4 "tittelin" sille, BH-suoritettiin ja viimeinkin aksassa 3-luokkaan & ekoissa kisoissa myös serti. Plus pari muuta sujuvaa rataa. Ollaan aloitettu myös hakutreenit ja kivaa on!

Pikku pupsit vaikuttavat lupaavilta harrastuskoirien aluilta. Nyt vaan peukut pystyssä, että olisivat terveitä ja omistajilleen sopivia.

Iso kiitos ihanille, aktiivisille kodeille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti