keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Vapun vietot

Vappuaatto meni töissä ja illalla lenkkeillen. Oli tyhjä metsä noin 20.30 vaikka ilma oli kaunis ja aurinkoinen. Saatiin siis vallata se ihan itseksemme, eli ollut huolta vastaantulijoista.
Voltti teki kaistaleen esineruutua. Jätin 3 lelua sinne sen kanssa ja lähetin n.50m. Irtosi samantien loppuun saakka ja hyvin etsi kaikki kolme. Viimeisen kanssa sai hiukan jo enempi tehdä töitäkin.
Lyhyehköt vapputokoilut, lähinnä lenkin sivussa muutama luoksetulo ja kaukot. Kaukot ei pelitä kunnolla, saas nähdä miten lauantaina käy.

Vappupäivänä pennuilla vieraijoita. Pihan siistimistä. Ja hakutreenit!
Pääsin Veikkolaan vierailemaan. Oli aika pro meininkiä :o) Oli radiopuhelimet, hienot merkit (askartelen kyllä kanssa jos vaan nyt saadaan innostus ja mahdollisuus jatkaa!), pressut ja verkot, mukava ja osaava porukka. Plus muutama meitä aloittelijoita.
Oli todella kiinnostavaa kuunnella ja yrittää ymmärtää ja opetella miten, kuinka ja miksi. Henkka selitti hyvin, Sirke selvitti tyhmälle paljon asioita.
Voltin kanssa tehtiin niin että vietiin se ukko yhdessä sinne metsään piiloon verkon alle ja sitten lähetettiin etsimään. (ei saanut kävellä suoraan ettei menisi jäljestämiseksi) Tuuliavut käyttöön jne. Kolme tälläistä.
Ekalla Voltti säikähti hiukan verkon alta paljastuvaa ihmistä. Toisella ja kolmannella se kyllä löysi kaiketi ihan hyvin, mutta kilttinä tyttönä halusi heti kertoa minulle löydöstä eikä jäänyt syömään sinne. Koitettiin, että kehun heti, mutta sehän kääntyy minun luokse.
Haussa nyt Voltin pitäisi tehdä asioita, joita se ei saa normielämässä tehdä. Eli on kuulemma ollut kovassa kurissa  (täh?) ja kiltti ja tottelevainen. Ei niissä mitään pahaa, mutta nyt se asia pitää saada auki ja Voltti ymmärtämään että haukumetsässä saa tehdä toisin. Eli saa irrota rauhassa, ei tartte pitää minuun näköyhteyttä ja tarkistaa missä olen, saa mennä vieraiden ihmisten luokse ja mennä tykö.
Lopuksi eri ihmiset leikittivät ja taisi joku ihmetellä, että hei sehän taistelee! No tottakai Voltti taistelee, sehän on ihan parasta. Ehkä siis kokeillaan sekä ruokaa, että lelupalkkaa.
Rullakoira selkeästi muutenkin, ei tule ongelmaa sen suhteen ja nyt ilmasuja muualla kuin metsässä jos haluan tehdä ja metsässä enempi ajatusta, että maalimies on pop!

Metsästä vauhdilla Hi-Han kentälle kouluttamaan. Kivaa on sekin. Kylmä vaan tuli, onneksi oli extra takki autossa.
Otin vielä ohjatun noudon parkkiksella. Se helkatin vasen kapula ongelma jatkuu! Mikä ihme, miksi lähtee siitä keskelle. Argh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti