tiistai 15. tammikuuta 2013

asennoitumista

Siihen, että toko oikeastaan oikeasti on kivaa. Ja selviän ehkä ilman traumoja siitä etten ole päässyt treenaamaan agilitya hetkeen ja yritän nyt hetken vielä sinnitellä tekemättäkään. Ei se tauko vaan se, etten itse saa päättää taukoa!

Sunnuntaina Sarin&Pyryn, Mian&Vipin ja Sarin&koirien kanssa tokoa.
Vipin seuraaminen on kyllä todella intensiivistä ja näyttävää. Muutenkin tekeminen hienolla asenteella ja keskittymisellä. He ovat kyllä melkoisen valmiita tokon alokasluokkaan!
Pyry kyllä osaa ja oppii nopeasti. Veli Huoleton, ihana tyyppi! Potentiaalia näyttävään tokoon on ja paljon.
Voltin kanssa Z ilman pysähdyksiä ettei ennakoi. Meni hyvin ja seuraaminenkin oli minusta hyvää.
Toisella kierroksella seis-seis-istu. Ei istunut. Kuis ollakkaan. Vähän sen hinkkausta sitten.
Noudossa vauhtia tuomiseen, onnistuin jossain, ei pyöräyttänyt kapulaa kertaakaan!
Pitkä seuraaminen ilman palkkaa ja käskytettynä. Olipa loppua kohden nihkeän tuntuista. Oli erkaantunut hiukan liikaa yhdessä kohtaa, muuteen kai korrekti. Muttei näyttävä! Täytyypä miettiä.
Luoksetulo, en ole tyytyväinen stoppiin.
Ja lopuksi tunnari. Haastava pakkasessa, ei mitään extrahajustettua. Hyvin haisteli, nosti oman, pudotti ja tarkasti muut ja toi oman. Sama siis kuin kokeessa. Uudestaan ja nyt toi heti suoraan oman.

Kotona eilen kaukokäskyjä. Mukavalla asenteella ja innolla kotona tekee! Tekee siis muuallakin, muttei samalla "Jes, me tehdään, sika siistii" asenteella.

Tänään pihalla nopeita stoppeja ja sain jo sellaisia muutamia. Treenaan nyt vähän uudella tavalla, uudella käskyllä. Katsotaan mitä tästä tulee. Ainakin esitti muutamia sellaisia stoppeja että niihin olisin enemmän kuin tyytyväinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti