sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Viikonlopun treenit

Olivat oikeastaan van ja ainoastaan kotitreenejä tokon parissa. Koko lauma sai tehdä jotain, kuka mitäkin oman osaamisensa ja vähän haluamisensakin mukaan. Lauantaina oli sen verran kylmäkin, että pääasiassa temppuiltiin sisällä.

Sunnuntaina Sarin kanssa ulkotreenit. Voltilla luoksetuloa, ruutua ja ohjattua. Merkin merkitys kivana juttuna on tullut takaisin ja sitä yritän ylläpitää kuitenkin niin että pystyy siitä luovuttamaan.
Ruutu nyt on vaan hyvä. Mitäs sitä vähättelemään. Vähän myös eri kulmista lähetyksillä, jos se vahinko joskus sattuisi ja meniskin ohi tai sivuun.
Ohjattu hyvin, ei edes vieressä ollut merkki haitannut. Hyvä hyvä!
Luoksetulossa ekan kerran täydeltä matkalta uusi sana. Jarrut kiinni ja liukui. Hurraa! Tätä ylläpidetään nyt. Paljon läpijuoksuja kun äkkiä se ennakoi ja tietää paremman.
Pieni metsälenkki, ihan luksusta! Viuhka, Voltti, Cheena ja Ninja ovat huolettomia kimppalenkkeilijötä. Mitä nyt Cheena ehkä vähän katsoi arvolleen olevan sopimatonta juosta hulluna eestaas lumisia polkuja ja metsiä.

Viuhkan juoksu etenee ihan normisti. Keskiviikkona onkin silmätarkki, joskos viikonloppuna pääsisi kyläilemään Rhyn luokse.

Viuhka ja Pyry parin vuoden takaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti