tiistai 8. tammikuuta 2013

tokon toimintasuunnitelmaa

Koska nyt ei pysty aksaamaan, niin tehdään toimintasuunnitelma sen mukaan. Ja toivotaan, että pystyn ainakin jollakin tasolla kohta liikkumaan ketterämmin. Ja voihan sitä vaikka treenata keppikulmia, kontakteja yms.
Ja kyllähän taukoilu tekee hyvää Voltillekin. Luulisin.

Tokoa siis. Nyt on ongelmana perusasennosta maahan meneminen. Se on ollut aiemminkin ja siitä tulee niin turhia pistemenetyksiä. Mistä on kyse? En ole ihan varma, meneekö epävarmaksi? Ehtiikö keskittyminen herpaantua niin paljon? Vai eikö vaan halua? Kun menee maahan päin muttei maahan saakka. Hankala selitys.
Kotona ongelmaa ei ole. Tehdään asiat siis vaikemmaksi. Puuduttavan kauan sivulla vain ja muuta häiriötä, ilman valmisteluja käsky. Sain virheen esiin, ei siis kaiketi kuunnellut kunnolla enää.
Kaukokäskyistä ei noussut maasta taas istumaan. Sen jumittaminen on ehkä aavistuksen outoa. Ehkä se on jotenkin niin peruskäsky ettei sitä treenaa ja palkkaa tarpeeksi? Tehdään siis siitä yhtä palkitsevaa kuin muistakin.
Seuraaminen täytyy saada paremmaksi. Onko nyt päänasento huono vai seilaako sivusuunnassa liikaa. Täytyy pyytää jotakuta katsomaan ja miettimään miten kuin kuinka korjataan jos korjaamista on. Ehkä alan palkata hetken ylhäältä.
Tunnari meni epävarmaksi, mutta se on minun syy ja korjattavissa ihan kohtuu helposti.
Yhteen kokeeseen jo ilmoitettu ja mahduttu. Toiseen varalla.
Merkin vahvistaminen ettei minulla ole tunnetta sen ohittamisesta kun se ruutu on niin paljon kivempi. Vahvistettava myös ettei karkaile vaan koskaan ikinä.
Ohjatun vasemman puoleisen hakeminen selkeäksi. Muutaman kerran treenatessa yrittänyt väärin, mutta sen saa seis ja oikealle kyllä. Silti olisi ihan turhia pistemenetyksiä.
Luoksetulohan on ainainen treenin paikka.
Niinkuin kaikki muukin. Mutta nyt myös yritetään tehdä asennetta röyhkeämmäksi ilman riekkumisia.

Viuhka pääsee kokeilemaan Petran kanssa harrastamista tänään :o) Katsotaan miten pikkulikka onnistuu sen kanssa menemään, tähän saakka on mennyt ihan mukavasti vieraillakin. Tosin kyse on muustakin kuin agilitysta.

Kili Riepun tytär on muuttanut ainakin joksikin aikaa Karoliinalle. Sekin täyttää jo 7v.! 3 pennut ja ollut pääosin tarhakoirana mammailun väliajat. Komeahan se oli ja muisi tai ei. Ystävällinen.
Oli kuulemma muistanut agilityesteetkin :o) Mitenhän monta vuotta siitä on, yli 4 varmaan kun on viimeksi agilitya tehnyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti