perjantai 18. tammikuuta 2013

Christan opissa

Agimestassa perjantaina. Hankala oli valita muutamaa liikettä.
Mutta tunnari, sillä systä tai toisesta Voltti on taas uudestaan alkanut melkein maistelemaan ja voi ottaa oman, pudottaa, tarkastaa muut ja tuo sitten oman. Koskaanhan se ei tuo väärää, mutta millä puuttua tuohon ei niin korrektiin tapaan etsiä sitä omaa.
Ensiksi ihan kisanomaisesti ja meni vauhdilla, nappas suoraan oman ja toi. Vaihdettiin paikkaa, nyt haisteli kapulat läpi, mutta esiin tuli se melkein maistelu.
Christa teki vaikean kasan, kapuloita aina päällekkäin kaksi ja alla oma. Oli varma, että ottaa sen päällimmäisen ja pystyn sanomaan, että höpöhöpö. No ei ota väärää vaan tekee töitä loistavasti ja tuo oman. Toistolla sama. Kolmannella sama. Osaa siis, mutta treenejä vaikeutettava ja muunneltava ettei mene sinne "takki auki" kun on niin helppo.

Toisena puututiin tähän kun ei meinaa mennä maahan sivulta kun keskittyminen herpaantuu/odottaa jo muuta/mikä lie. Ensiksi meni tietenkin hyvin. Vaikeutettiin ja paljon häiriötä, hyväksyttiin vain nopeat ja siistit maahan menot. Tuli koira epävarmaksi ja ilme oli "yöks". Ekan kerran ikinä alkoi mennä maahan Christan käskyillä. Saatiin sitä purettua ja positiivista on, että Voltti vastaa paineeseen kyllä ja pystyy ahdistuksestaan huolimatta parantamaan. Raukka joutui ajattelemaan kauheasti. Tuli ihan hiki.

Lopuksi kaukot, jotka muuten oikeinhyvä, mutta. Mutta siis venytti nyt itsensä maasta seisomaan tosi pitkäksi, siitä maahan takaisin oli hankala mennä ilman liikkumista. Tehtiin sitten treeniä , jossa siirtäisi etujalkoja erilailla.

Tätä jatkettiin vielä illalla iltaruoalla. Hyvin kyllä oppi tämänkin, täytyy vahvistaa.
Myös sivulla oleminen on siitä nyt vähemmän hauskaa, tämä täytyy nyt purkaa mukavaksi. Onneksi se on yleensä helppoa sen kanssa :o)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti