sunnuntai 6. tammikuuta 2013

On aikoja ja tilanteita, että tekisi mieli painua peiton alle ja pysyä siellä. Tai pakata kassit ja mennä mökille olemaan vaan. Pois kaikesta.
Ärtymyksen, harmituksen ja lievän epätoivonkin aiheuttaa omat nivelet. Ne ei nyt tykkää juoksemisesta, ei äkillisistä jutuista eikä nyt oikeastaan mistään. Minun oli eilen kisoissa pakko luovuttaa kesken radan, en pysty. En vaikka olin terästäytynyt kipulääkkein ja olevinaan vahvalla mielellä. Aina ei vaan voi voittaa, ei edes omaa kroppaa.
Lääkärissä on käyty, lääkkeet saatu ja tilannetta seurataan. Kukaan ei osaa sanoa kauanko tämä kestää, auttaako lääkkeet, mikä varmaksi edes on. Rauhallista liikuntaa kivun mukaan, ei urheilua. Aamuihin aikaa. Ihan kuin oisin vanha mummo, köpöttelen ja huokailen köpötellessäni.

Mun on pakko jättää väliin nyt agilityvalmennukset ja -treenit :ó( Ei vaan ole järkeä kun ei vaan nyt pysty. Mutta juuri nyt kun kaikkea kivaa olisi niin paljon! Inhottavaa, ällöttävää, turhauttavaa ja niin kiukuttavaa.

Huonosti nukutun yön jälkeen sain itseni ylös seiskalta. Motivaatio tokokokeeseenkin oli aika pienehkö. Ei vaan huvittanut.  Mutta lähdin, lyhyt matka ja siinähän sitä heräili.
Koe menikin ihan sinne päin edes. Voltille EVL 1-tulos 281p. KP.
Istuminen 10 (ei huomauttamista)
Paikalla makaaminen 8 (tartti 2. käskyn kunnolla maahan menoon, muuten ei huomauttamista)
Seuraaminen 8 (oli kaiketi hiukan seilannut, tuomarin loppu kommenteissa kehui seuraamista erinomaiseksi)
Z 9,5p. (no kai ihan ok)
Ruutu 10 (nooh... melkein karkasi merkille, melkein karkasi ruutuun. Mutta onneksi vain melkein)
Luoksetulo 9 (seisominen hiukan valahti, nyt ei koiran syy, olin hidas. Ei ennakoinut, vauhti hyvä!)
Ohjattu noutaminen 9,5p. (ihan ok, taas korjasi kapulan asentoa pari metriä ennen minua)
Metalli 10 (heitin taas vinoon ja olin jo varma, että ohittaa esteen. No ei ohittanut kumpaankaan suuntaan & nappasi sen heti ja toi heti!)
Tunnari 8 (läksi hyvin, nosti 1 heti, pudotti, tarkasti pari ja otti sen nostetun uudestaan. Pyöritteli suussa tullessa.)
Kauko-ohjaus 6 (plääh... eka oli seisominen, joka tosi hyvä. Siitä istumaan, hyvä. Maahan ok. Mutta eipä noussut maasta istumaan vasta kuin extra käskyillä :/ Muuten vaihdot siistejä minusta ja samaa mieltä oli tuomarikin!)

Että kannatti jaksaa lähteä :o)

Katsoin myös Pyryn ja hyvin alkoi Sarin&Pyryn tokoilut! 1-tulos oli tosi lähellä, siitä se lähtee :o)
Pirkko oli tehnyt hyviä ratoja Eckerössä, ihan vielä ei nollaa napsahtanut. Mutta hyvä mieli Lauralle ja se on hyvä se.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti