sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Maajussille morsian

Anjan mukaan Viuhka meni tänään katselemaan vähän miltä siellä maaseudulla oikein näyttää, mitä hommia Rhy oikein tekee. Vähän niinkuin Maajussille morsian-ohjelmassa.
Pääsi Viuhkakin pitkästä aikaa katselemaan lampaita Anjan ohjauksessa. Minusta se näytti vallan hienolta ja taisipa se muutaman kehusanan saadakin.
Volttikin teki ja se on niin selvästi kiltimpi ja varovaisempi. Mutta ymmärsi lampaiden päälle sekin.

Minäkin opin hurjasti lampaista ja paimennuksestakin. Tosin mitään en edelleen ymmärrä ja tajua, saati osaa. Mutta jotain pientä kuitenkin. Suurkiitos Anjalle ja Samulille hienosta päivästä.

Hassuja nämä työkoirat. Viuhka ja Rhy eivät voineet sitten lempiä ulkona kun oli _lampaita_. Ne molemmat olivat yhdessä lampolassa kun korvamerkkejä tarkastettiin ja molemmat tuijottelivat niitä lampaita. Sitten kun päästiin sisälle taloon, niin ne olivat nalkissa ennenkuin sain edes väliovea kiinni, saati ulkovaatteita pois. Että niin, ensin työ, sitten huvit. Sanoo työorientoituneet paimenkoirat.

Rhy oli vaikuttava. Tykkään siitä aivan mielettömästi! Se on ihan supersosiaalinen, iloinen velikulta. Töitä kun tehdään, niin silloin tosiaankin tehdään niitä töitä.
Voi kuinka odotankaan näitä pentuja!

Anjan ottama kuva morsiusparista:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti