tiistai 30. huhtikuuta 2013

sekalaista

Pirkko ja Laura ovat olleet viime viikonloppuna mahottoman päteviä. Nousivat 2-luokkaan ja heti napsivat 2xvoitto nollaakin! Hurjan upeaa, onnea aivan mielettömästi vielä kerran.
Siistiä kun sen osaa ja menee nappiin, ihanaa katsottavaa.

Me ei Voltin kanssa sitten ehkä oltukaan ihan niin päteviä. Se alkaa olla se sama virsi, luulisi jo alkavat kyllästyttää. Vitosia rapisee ja vallattoman kauhia hylly.
Turhautunut. Kyllä. Väsynytkin. Kyllä. En vaan tiedä mitä tekis. Huomaan noissa kisaradoissa isoksi ongelmaksi sen, että lähtee tyhjän päälle eikä käänny. Toisaaltaan taas tulee hyvinkin ohjauksiin. Mutta menee helposti pitkäksi. Jos ne ohjaukset kertoisi ajoissa... Molemmat rimat oli omaa hölmöilyä, eipä voi koiraa syyttää. Pöh. Pysäytin kontaktit, pysähtykin. Kai paljosta pitäis osata iloita, mutta. Motivaatio ehkä pikkasen alkaa karata jonnekin.

Sitten käytiin hakumetsässä. Vähän entten tentten mitäs me tehdään. Tehtiin ilmaisua sitten. Kai se meni aika hyvinkin.
Sain sitten Henkalta paljon apuja ja neuvoja "pikaisessa" puhelussa. Päästään nyt vierailemaankin huomenna yhdessä ryhmässä heti. Kivaa!

Tokoa eilen sateessa. Olin väsynyt ja pahalla tuulella heti. Eikä mennyt ihan nappiin alku niin paras laittaa koira autoon ja puhallella. Lopuksi uudestaan ja mukavastihan alkoi mennä.
Ohjatussa se vasen on nyt kumma kyllä Voltin mielestä helposti keski. Aina pysähtyy kyllä käskystä ja lähtee hakemaan sitten oikein. Ihan kumma juttu. Täytyy vahvistella viikolla.
Ruudun paikan osaa aika kivasti. Kunhan pääsee sinne kauhealla flänkillä välillä. Täytyy kysyä ens viikolla apuja siihen. Merkin flänkkäämisen olen saanut melkein kokonaan pois.
Kaukoissa ikäväkyllä seisomisesta istumaan mennessä ne varpaat liikkuu.
Luoksetulo on aika kiva. Kerran kyllä taisin käskyttää liian kovin ja meni maahan kun piti pysähtyä, mutta korjasi itse samantien.

Tänään rauhallinen metsälenkki, ei ketään missään!
Otin esineitä niin että pudotin niitä Voltin nähden ja mentiin n.50m päähän. Lähetin sieltä ja meni empimättä ja kovaa etsimään. Kaikki kolme hyvällä draivilla. Oisko tämä oikea tapa alkuun, saas nähdä.

Huomenna olis hakutreenit, koulututtamista ja pentujen katsojia. To vikat sporttistreenit ja hakuilua. Pe sitä sun tätä päivällä, illalla vierita. La tokokoe ja su agilitykisat. Ettei tulis tylsää.

Mukavia suunnitelmiakin :) Saas nähdä toteutuuko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti