maanantai 22. huhtikuuta 2013

Esineruutua

Tänään verestelin BH-kaaviota päässäni. Joku muutos siihen on tullut, täytyy tarkistaa. Olikohan se, että jäävissä pitää ensin pysähtyä ja sitten käskyttää vasta.
Kyllä hiukan kauhistuttaa sen pitkä seuraamiskaavio. Voi olla, että vireen pitäminen niin pitkään on vaikeaa Voltin kanssa. Täytyisi ehkä treenata joku kerta se läpi.
Mietin ja lueskelin myös esineruutua ja haun alkeita. Haimalan Juhan neuvo ruotsalaisesta tavasta tuntui ihan järkevältä. Muuten olen kyllä pihalla kuin lumiukko, miten nyt sitten nykyään ukkojen etsiminen opetetaankaan. Ilmaisu ensin sileällä.

En ehtinyt treeneihin töistä ja kaupoilta eli pihatreenit. Lapset saivat olla ukkoja pihalla :o) Lähinnä lähetin heidän luokseen, Voltti nappasi rullan ja toi luokse. Helppoa? Kummallakin teki kerran hyvin, sitten ei oikein tajunnut juttua. Miksi uudestaan? Mutta muutama toisto ja kivasti toi. Olikohan oikea tapa?
Lenkille otin muutaman lelun mukaan ja tehtiin esineruutu noin 5-8m x 40m ja risat. Vein sinne Voltin nähden 3 lelua eri syvyyksiin. Läksi todella reippaasti etsimään ja toi nopeasti ensimmäisen. Sen keskellä olleen. Uudestaan lähettämisessä täytyi hiukan hetsata, ei oikein ymmärtänyt. Mutta läksi ja teki töitä ja toi lähimmän. Kauas ei irronnut eli jätin sen paikoilleen ja kävin nostamassa lelua. Uudelleen lähetys ja meni hyvin syvälle ja toi.
Tietenkään taas en voinut jättää siihen vaan Voltin kanssa vein 3 lelua ihan syvälle ja lähetin. Eka tuli loistavasti. Toiselle tarvitsi muutaman kannustussanan. Kolmatta ei lähtenyt hakemaan, käytiin yhdessä sitten. Tai siis kävelin sinne päin ja Voltti haki.
Se ei selkeästi oikein osaa irrota kuin n.20-25m itsevarmasti ja rohkeasti. Täytyy nyt tehdä toistoja ja viedä kauas. Selkeästi se kyllä nenällä näyttäisi työskentelevän.

Eipä paljon muuta ehtinyt iltaan, pentujen lällytystä ja muiden lenkkiä. Onneksi on valoisaa jo aika pitkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti