torstai 18. huhtikuuta 2013

tuttua treeniä

Sporttiksella rakennettiin Nextrissa tehty Tuulian persjättö-whiskyleikkaus rata. Nyt se tuntui melkein helpolta. Tosin leikkausten rytmityksen kanssa saa olla tarkka, mutta mm. se hankala leikkaus lopussa onnistui nyt ilman suurempia ongelmia.
Tein sen myös valsseilla ja omalla versiolla. Ehkä semmoinen yhdistetty versio olisi se paras jos versio olisi kisaratana.
Myös erikseen kontakteja. Keinu aika hyvä, puomilla jos sanon pysäytyskäskyn liian aikaisin niin alkaa ravailla. Mutta jos taas aika lopussa niin painelee kovaa. Eihän tämä nyt näin voi mennä vai voiko?
Aalla pysäytyksiä myös, kummasti myös pysähtyi kun ne on yksittäisiä esteitä. Täytyy vaan vahvistaa ja tehdä sitten molempia kun pääsee oikein ulos treenaa kunnolla.

Pennut kasvaa ja muut pääsevät niihin tutustumaan myös. Maliina kävi haistelemassa ja olisi ehkä oskentanut jos vaan oisi ilenny. Meni karkuun ylös sohvalle ja sänkyyn eikä ollut sitten näkevinään. Jonkun lelun kävi varastamassa ja rikkomassa.
Riepu niitä rakastaa ja hoiti hetken antaumuksella. Oli laitettava pois ettei Viuhkalla tule sanomista.
Ruuti on yli-iinokas ja kun sen ja Viuhkan välit eivät ole parhaat... siispä suosiolla ne kaksi narttua eivät toistaiseksi ole yhtä aikaa pentujen lähellä ettei pennut jää jalkoihin.
Voltin Viuhka sietää siinä missä pikkupennutkin. Isosisko saa leikittää ja hoivata. Tosin eihän se leikittäminen vielä mitään oikeaa ole, kovin kehnosti vielä leikkivät.
Kissat ovat saaneet haistella niitä myös ja kyllähän ne niitä kiehtoo. Paitsi Pinteliä, joka on tosikko eikä kestä vaihteluita elämässä. Menee elämä ihan sekaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti