keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

työkoira

Voltti leikki eilen työkoiraa ;) Tai ei edes leikkinyt vaan oli, suoritui myös hommastaan suorastaan kiitettävin arvosanoin.
Meillä alkoi 4 kerran kurssit, pentu-, puuha- ja remmikurssi. Voltti läksi mukaan esimerkkikoiraksi ja makoili alustalla pari tuntia oikein rauhassa. Paitsi kun piti näyttää jotain pikkujuttua, suoritui se niistäkin esimerkillisesti. Volttia ei haitannut haukkuvat koirat, ei muiden huutelut, ei siis oikeastaan yhtään mikään. Remmikurssilla se oli provosoitumatta kenestäkään, päinvastoin. Mainio esimerkki-ja apukoira tuommoisiin juttuihin. Oli ansainnut vähän extraa illalla ja lupasin isomman viikkorahan.

Muuten ei olla tehty oikein mitään, kiirettä pitänyt pentujen, työn ja meillä olevan Latvialaisen vaihto-oppilaan (vain viikko) kanssa. Vähän tokoa, siinä kaikki.

Riepu on jotenkin loistavassa kunnossa nyt kun valo ja aurinko lisääntyy! Selkeästi nauttii auringosta, makoilee kopin katolla onnellisen näköisenä. Se on myös todella hienon näköinen 9 vuotiaaksi, ei uskoisi ellei kokeilisi! Sillä eihän sillä ole lihasta paljon mitään, se nyt ei ole iästä johtuva juttu vaan ihan muusta.
Maliina on vaan onnellinen ollessaan. Se vinguttaa leluja tyytyväisenä, kulkee Juhan mukana ja luottokoirana pääsi eilen pitkälle lenkille tyttöjen kanssa.
Ruuti nyt on ruuti. Tosin ehkä silläkin joku älynpilkahdus näkyy välillä. Kevätlupauksena on, että yritän tehdä sen kanssa vähän enemmän. Kyllähän temppuaktivointia on, mutta jos vaikka agilitya. Taidankin ottaa sen tänään hallille kun on niin vähän treenaajia!

Pennut on ihania. Paksuja ja suloisia.

1 kommentti: