sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Tuurajana

Voltin kanssa saimme tuurata Miioa ja Katjaa alueellisessa Nextarissa. Kiitos Katja!

Janitalla muutamalla hypyllä tekniikoita läpi pareittain. Sylkkärit oli aika kivat, samoin tuplat. Pakkovalssissa ne varpaat, ne varpaat. Mutta ei huono, sanoisin.
Sitten vähän jotain lieveähköä yliohjausta, veto ei toimi todennus ja vastakäännökset nyt kuntoon kauempaa ilman jarruja.
Elinalla rata, jossa piti ajetalla linjoja yms. Mitähän jäi mieleen... että aika hyvin kai se meni oikeastaan. Osaa kääntyä putkista oikeaan suuntaan, kääntyy kyllä ja kivaa oli.

Tuulialla mun kauhistus, whisky-leikkauksia paljon ja vaikeita & persjättöjä. Tein henkilökohtaisen ennätykseni, 18 esteellä 6 persjättöä (onnistuneesti huom!) ja 3 vaikeahkoa whiskya. Oikeassa elämässä en olisi valinnut kuin ehkä 2 noista persjätöistä ja whiskyistä en yhtään. Mutta hyvä treeni, parempi mieli :) Tehtiin myös valsseilla, tutumpaa.

Jaakolla kellotettiin eri ohjausvaihtoehtoja ja piti arvata mikä olisi nopein omalla kohdalla. Voltti oli aika pro, se meni kaikki ne neljä läpi kerralla hui hai. Mun pieni kiituri muru <3
En arvannut oikein, itseasiassa nopein oli itseni vasta 3. laittama! Syynä ihan se, että pelkäsin jääväni twistiin jumiin. No en jäänyt ja meni nopeaan. Hitaimman olin arvannut. Tai tiennyt tietysti siis.
Toisaaltaan kaikki kolme oli 0,2s. sisällä ja yksi ei mennyt ihan prikulleen nappiin. Tulos olisi sen kohilla voinut olla toinen. Mutta niin tai näin, sama mitä tekee jos vaan tekee hyvin. Tai ehkei sitä viimeistä valintaa kuitenkaan, se oli 0,63s. hitaampi.

Tämä sama ollaan tehty viime vuonna Nextarilla, täytyy kaivaa esiin miten sillon meni jos ne jossain on minulla ylhäällä!

Mutta olipa kiva päivä. Kiva treeniporukka, taitavat kouluttajat jne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti