perjantai 26. huhtikuuta 2013

Kiitos

Unohdan varmaankin kiittää ja kehua kasvattien omistajia kuinka hienoa työtä ja aktiivista harrastamista he koiriensa kanssa puuhaavat. KIITOS Laura, Sari ja Mia.
Kaikkea ei mitata tuloksilla, pääasia on onnellinen koira, joka saa tarpeeksi aktivointia. Ja tyytyväinen omistaja, joka vilpittömästi tykkää koirastaan vaikkei aina elämä olekaan yhtä piikittömillä ruusuilla tanssimista. Näiden koirien kanssa on niiden pitkien piikkien päälle astuttu varmasti monta kertaa. Toivottavasti kellään ei ole jäänyt se piikki pitkäksi aikaa jalkapohjaa kuumottelemaan.

Minulla on välillä huono omatunto ja ehkä koen myös jonkun asteen syyllisyyttä siitä, että ainakin ajatellaan ja myös suoraan sanotaan Voltin olevan niin paljon kiltimpi kuin kenenkään muun pentueesta. Kiltimpi, helpompi. Ehkä se onkin. Mutta toivottavasti kukaan ei ajattele senkään ihan ilman treenaamista mitään osaavan ja tekevän.

Pätkä seuraamista. Poikittaako se pahasti? Oisko pään asento vähän korjaantunut? Onko liian lahnamaista?


Linkki suoraan YouTubeen: http://www.youtube.com/watch?v=_mtOoKNiUVg


2 kommenttia:

  1. Hienoa ja tarkkaa seuraamista mun mielestä.
    Lahnaa en löytänyt ;)

    VastaaPoista
  2. Ihan tässä herkistyy,kun kasvattaja kiittää meitä. Ja minä kun edelleen ihmettelen miten olen voinut saada noin superin koiran. Kiitos. Sen kanssa on vaan niin kiva tehdä, ja olla ja elellä. Ja sen tekemisen tuloksista tulee se piste iin päälle.

    Ja kyllä oli tasaisen varmaa seuraamista!

    VastaaPoista