torstai 11. huhtikuuta 2013

Pikku juttuja

Joista ehkä on apua isompiin :o)
Jaakon treeneissä keskityttiin nyt ohjauksiin ja kokonaisuuksiin, opetteluun eikä niinkään rataan (sen kuulemma osaan). Sain (ehkä) kannustavaa puhetta liikkumisesta ja ajoituksesta, kaikkea ei saa ottaa omille kontoilleen, koiran heikkoudet täytyy tietää ja hyväksyä ja sitä kautta opettaa sille asioita eikä paikata niitä omalla ohjauksella & liikkumisella tai liikkumattomuudella.
Yksi heikkous, tai vaikeus, on Voltin lähteminen liikkeeseen eli etenkin sivuhyppyjen ottaminen kun ne ei ole suoraan nenän edessä tarjolla. Myös lähtee helposti hakemaan sitä etäisyyttä ja täytyy vaan palkkailla käteen paljon. Jälkimmäisen tiesin ja olen tehnytkin, tuota ekaa en ole oikein aiemmin sisäistänyt tai tajunnut.
Välillä vaadin jotain mutten kuitenkaan. Osa rytmittämisestä jätettävä pois kun en muuten ehdi jatkoon.
Toisaaltaan meni vallan mainiosti, tekee ja osaa ja menee. Minä liikuin ja ehdin. Kääntyi, teki häirittynä ja hoiti hommansa.
Hyvät kotiläksyt ja hyvän mielen nostatukset.


Illalla Hi-Han kentällä Pauliina opetti/näytti tekniikoita ja me demottiin. Ei nyt kaikkea niin hyvin, mutta ehkä sai jotain ideaa miten ja kuinka. Ehkä jotkut täystyisi näyttää kuinka opetetaan alusta saakka, mutta ehkä tuostakin nyt jotain.
Tuossakin tuli ilmi just se, että täytyisi nyt jaakotuksista palkata paljon liikkeen kautta käteen. Lentää. Muuten ei hullumpaa, vippausta suoralla ei osattu, takaakiertona joo.

Jotain tokojuttuja hiukan tehty myös. Lähinnä hyvänmielen treeniä kun Volttia alkaa vähän ahdistaa kun kaavoja rikotaan.
Kokeiltiin myös PK-hyppyä ja Aata. Hui kamala kun se on iso, iski pupu pöksyyn ja aloitettiin 60cm ja korotettiin 80cm. Hyvin hyppäsi. Aa oli hankalampi kun yritti samalla tyylillä kuin agilityssa eka. Mutta keksi keinon päästä yli :o)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti