lauantai 28. heinäkuuta 2012

2-luokka kutsuu!

Raumalla kolme starttia. Ilmeisti agility jumala halusi meidän juoksevan kaikki radat 1-lk kun vasta viimeinen onnistuttiin nollana saamaan maaliin saakka. Mutta niin tai näin, Voltti nousi 2-luokkaan :o)

Parasta ehkä, että lopulta ne kaksi vitosen rataa olivat kohtuullisen sujuvia. Ekalla minä töpeksiä pujotteluun menon ja tokalla Voltti hyppäsi päin ekaa rimaa. Osa syy oli varmaan se, että oltiin kauan odottamassa lähdössä kun ajanotto ei toiminutkaan. Vapautin pois ja mentiin uudestaan. Oli vähän sen näköinen, että mennäänkö nyt niinkuin oikeasti vai eikö mennä. Tuutko palkkaa vai tuunko minä.
Hyppiksellä takaaleikkaus ei onnistunut, kalastin Voltin sitten jostain kaukaa kaukaa. Täytyy treenata takaaleikkauksia ei suoralla hyppylinjalla.

Voltti oli superkiltti, ihana ja kuuliainen. Sen kanssa on vaan niin ihana tehdä ja mennä. Niin rauhallinen kisapaikoilla jne.

Päästiin kahdesti palkinnoillekin. Tokan radan vitosesta huolimatta 3. (meni aika haipakkaa, 5,23m/s vaikka oli kolme kontaktia) ja hyppiksellä 2.

Video kisaradoista myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti