torstai 26. heinäkuuta 2012

Kolme neljästä kimpassa. Sari ei Pyryn kanssa päässyt, työt estää harrastamista aina välillä.

Laura toi Rauno Virran 1-lk radan. Sellaista juoksemista :o) Voltti teki 3 nollaa peräkkäin, tosin kaksi ekaa ei ollut niin sujuvia joka kohdasta. Lopuksi vähän kääntyy... ei käänny... treeniä. Siinä on paljon petrattavaa itsellä, milloin liike seis, milloin mitäkin. Mutta kyllä se siitä!

Video

Mia ja Vip tekivät loistavia pätkiä! Jessus se menee kovaa.

Video


Laura päivittelee varmaan omaan blogiin :o) Mutta hienosti se Pirkko menee. Muutama pikkujuttu ja se on siinä!

****
Helteisten treenien päälle koirat uimaan. Kyllä Pirkko on oikea uimamaisteri, lilluu kuin saukko siellä vedessä. Bätmän myös ui hienosti, Voltti lähinnä käy uimassa ja hengailee. Tylsä ranta, ei ollut sille hyppy paikkaa. Vip innostu sitten uimaan myös ja hyvin uikin. Ihanaa kun kaikki voi vain päästä kimpassa uimaan eikä tarvitse pelätä mitään hallitsemattomia rähinöitä.

Puhuttiinkin, että kuis kun moni kovaa menevä agilitykoira on hiukan hankalahko normaali elämässä. Kuka mitenkin, esim. heikkohermoinen tai tihulainen. Minun jalostusvalinnat nyt meni pieleen tämän osalta, näillä kaikilla kun tuntuu olevan aika hyvin palikat kohdallaan päässä. Vaikkei ne täydellisiä ole, mutta ehkä kuitenkin aika kivoja siltäkin osin.
Voltti ainakaan ei sitten ikinä mene kovaa ;o) Se nyt on niin lunki tyyppi. Kuitenkin olen kauhean iloinen, että sen toimintakyky säilyy ikävien tilanteidenkin jälkeen. Ettei niin paineistu.
Tosin jos se tekee väärin ja siitä huomattaa, kyllähän se paineistuu. Ja yrittää enemmän tai sanoo, että tee ite. Sitten pitää kertoa, että nyt kuule tän voi tehdä oikeinkin. Sitten on loukkaantuneen näköinen ja kysyy, että mikset heti voinut kertoa? Tollo omistaja. Kerro ja opeta paremmin.

*******

Iltapäivällä vielä tokoilua. Kiitos Sarille Z näyttämisestä! Hiomista siinä(kin) on, mutta kaikki asennot onnistu.
Mukavaa tekemistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti