keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

helteistä tokoilua

Minun pieni, kiltti virkamiestyttö otti ja suuttui. Huoh.
Heitin kapulan yli hypyn, meni hiukan vinoon (ohjaaja heittokouluun mars, mars). Mutta lähetin noutamaan ja Voltti oikaisi ohi esteen. Ajattelematta mitään huusin ei ja takas. Hae sitten itse kapulasi, ajatteli Voltti. Laittoi korvat luimuun ja alahuulen törrölleen.

Merkki onneksi on kohtuullisen hyvä, mutta aika vinoon menee sinne. Tiedä onko sillä mitään väliä, mutta se ei ole niin hyvän näköinen. Korjaamalla sain suoraksi, mutta helposti taas alkaa ajatella ennakointia ja vinoutuu. Tosin aina samoin päin!
Ruudussa olin laittanut lätkän liian taakse ja vahvistin liian perälle menemistä siis. Tosin kovaa sinne menee ja samoin erittäin määrätietoisesti. Korjasin lätkän paikkaa, mutta taakse menee silti, melkein yli. Täytyy miettiä.
Kokonaisena liikkeenä liikkurin avustaman meni hyvin.

Ohjattu nouto on aika siisti. Täytyy näyttää jollekin oikealle ylemmissä luokissa kokeileville sitä. Varmaan jotain sanomista.

Läähättelyä ja tuulta. Ei taas vaikea tunnari. Mutta mun pätevä tyttö hakee aina sen oikean. Vire matalalla, ehkä uskaltaisi alkaa nostaa sitä?

Lopuksi korjaussarjaa hyppynoutoon. Hurrrjaa menoa ja paljon palkkaa.

Hyvä treeni, parempi mieli. Kuuma oli ja lopuksi piti tehdä Z kokeilu, mutta en sitten viitsinyt kun oli vire alhaalla, liian helle jo ettei nyt opi seuraamista tylsäksi ja laahaavaksi.

******
Oikeastaan jälkikäteen ajatellen treeni meni oikein hyvin. Juuri ennen kun sai tukkapöllyt aiheetta toiselta koiralta, vielä urokselta. Ei ainakaan näkynyt mitään kyräilyjä tai levotonta olemista. Loistavaa!

Ja toinen loistava juttu, että tokopuolenkin treenikuviot selkeytyy. Päätin olla ottamatta yhtä treenipaikkaa kun tulisi liikaa ajamista. Toiseen ei päästy. Nyt sitten kun itse suljin toisen oven, toinen sulkeutui muuten, niin monta muuta avautui! Ihan huippua. Luvassa hyvää, osaavaa seuraa. Lisäksi muutama yksäri kimpassa yhden maan parhaista opissa. Jos ei nyt lähde osaaminen lentoon, niin millos ja miten sitten ;o)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti