torstai 19. heinäkuuta 2012

kesäinen treenipäivä

Mikäs siinä, parhaita päiviä tänä kesänä. Aurinkoa ja lämmintä, sopivasti, ei liikaa. Tosin tuli se pakollinen sadekuurokin.

Aamupäivällä Ninan luona tokoa kera Nina&koirien sekä Satu&Roti. Mukana Voltti ja Riepu.
Voltilla vieraalla kentällä merkin kautta ruutu ja tunnarit. Sekä alkuun paikallamakuu.
Vahvistelin merkkiä muutenkin, se ruutu kun nyt on vaan niin kiva.
Tunnarissa lähetin jopa vahvasti alavireisen koiran etsimään. Tuuli hiukan pyöritti hajuja, aikaa meni, mutta oikea nousi. Toistolla sama.
Omaa liikkumista täytyy petrata. Tai paremminkin liikkumattomuutta, tulee vahingossa annettua kaksoiskäskyjä.
Riepu vaan vähän rallatteli ja teki jotain sinnepäin pikkasen. Hauskaa sillä oli!

Iltapäivällä vuorostaan agilitykentälle taas koko junnulauma & mamma. Pojat haisteli, mutta Viuhka ei näytä olevan tyrkyllään yhtään. Tosin ei nyt niin kipakasti ilmoittanut minne pojat voisivat nenineen painua.
Voltti oli ihan pätevä ratatreenissä. Minä välillä hiukan (kröhöm) huolimaton. Kyllä se menee sinne minne ohjaa ja tuollaisilla helpoilla radoilla pystyy nollaa tekemään. Tein jotain hiukan kokeilumielessä muuten kuin ehkä sillä järkevimmällä tavalla. Kepit alkaa olla hyvinkin varmat minne vaan sijoitunkaan/liikun. Aalla jos halua seisahtuvan niin ei saa liian aikasin antaa pysähtymiskäskyä. Ja jotain muuta. Mutta helposti tulee ohjauksiin nyt tänään tuossa treenissä.
Pyry oli varsin pätevä, kovasti tullut rimavarmuutta! Ja muutenkin meni tosi kivasti.
Vipillä on joku vaihe, on äärettömän ylitarkka rintamasuunnista ja isoksi koiraksi sillä on kyllä maan mainio reaktiokyky! Miten voikaan niin nopeasti kääntyä pois hypyltä kovasta vauhdista? Vähän perustreeniä, niin korjaantuu kyllä se hyppyhakuisuuskin.
Pirkko meni taas hienosti alun aivosolmun jälkeen. Ihailen kovasti Lauran seesteistä ohjausta!
Viuhka pääsi kanssa rallattelemaan vieraissa puikoissa. Mukavasti näytti rallattelevan :o) Menin kanssa pätkän, ei niin hienosti. Mutta ei nyt niin huonostikkaan. Oisko hiukan parantunut jos ois ihan vähän suunnittelut ohjauksia.

Alussa odotellassa muita tein vielä ohjatun noudon itse vieden kapulat Voltille. No hyvin nouti molemmat puolet.

On se kyllä ihana koira. Sen kanssa on vaan jotenkin älyttömän kiva ja helppokin tehdä agilitya sekä tokoa. Täytyy nyt katsoa kokeita valmiiksi ja hioa palkattomuustreeneillä tylsiäkin liikkeitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti