perjantai 20. heinäkuuta 2012

kesän ällötys: käärme

Kävin Mian&Vipin kanssa kentällä pikaiseen katsomassa hiukan niitä hyppykulmia ja vinoja rimoja yms. Kun aloitettiin helpolla ja päästiin palkkaamaan, niin lopputulos sillä treenillä oli varsin positiivinen. Lopuksi tekivät eilisen ongelmakohdan täysin ongelmitta! Voi että kuinka rakastankaan näitä nuoria koiria ja innokkaita ohjaajia! Ongelmasta ei tehdä suunnatonta mörköä itselle, treenataan helpotetusti ja vaikeutetaan vähitellen. Nyt vaan päästiin vaikeuttamaan todella nopeasti yhtä hyppykulmaa aluksi vaan kääntämällä enemmän ja enemmän vinoksi. Onnistui päällejuoksut ja onnistui pakkovalssit. Aivan loistavaa!
Voltti nyt oli enempi vaan hengessä mukana, mutta tietenkin teki hiukan jotain. Pääsosin niitä rytmitettäviä valsseja, jotka on vaan vaikeita minulle. Vähän takaaleikkaus-normi käännös erottelua. Välistävedot (jotka meni Mialla ihan loistavasti) ja taaksetyrkkäsy-päällejuoksut. Siinäpä se taisi ollakin ja hiki tuli tässäkin määrässä.
Paljon erilaisia ohjaustreenejä pystyy tekemään jo kolmella hypyllä!
Ruuti pääsi ekan kerran kentälle. Käveli puomia läpi ja 3. toistolla taisi joku juoksuaskelkin tulla. Hypyillä pyörittelyä. Sitten loppu mielenkiinto ja karkasi kentältä. Että lyhyitä ja ytimekkäitä on nämä meidän treenit oltava. Kun maha on täysi, niin mielenkiinto lopahtaa. Ensi kerralla voisi ottaa vaikka ihan vähän pienempiä nameja kuin kokonaisia, kuivattuja kivipiiroja.
Ja ISO yök, kentän poikki luikerteli KYY! Hyi, yök, iik, apua. Ei meistä Mian kanssa ollut sen tappajaksi... lähinnä kirkumaan ja raahaamaan koira raukkoja pannasta toiseen laitaan kenttää. Voi kamaluus, se tuli sieltä päin missä Voltti oli hetkeä aiemmin maannut ja suunnisti suoraan sinne, missä Vip just oli ollut.

Mia oli kiltti ja liikkuroi meille lopuksi ohjatun noudon. Ihanaa, mutta se toimii! Nyt vaan kun liialliset vartaloavut saan pois, niin se on siinä.

Illalla vielä jäätelön ja mansikoiden välissä iltajumppaa :o)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti