maanantai 16. heinäkuuta 2012

Tavoitteellista tokoa?

Pyrimme Voltin kanssa paikallisen seuran toko ryhmään, jonka tavoitteena muutakin kuin "vain" valio. Liuta kysymyksiä, niiden perusteella valitaan ne 4-5 onnellista ryhmäläistä. Saas nähdä, voi olla ettei kutsua ryhmään tule. Vastasin rehellisesti, en lupaillut kuuta taivaalta jne. Eli todennäköisempää on jäädä rannalle ruikuttamaan tässä tilanteessa. Mitä en ihmettele, mutta harmittaa kun Christa on kuulemma lupautunut kouluttamaan silloin tällöin.
Uskoakseni ryhmään on enempi vain ja ainoastaan toko-orientoituneita hakijoita, joilla on myös enemmän aikaa seuralle kuin itselläni. Parempia koiria ei voi olla ;o)

Onneksi pääsee muutenkin tokoilemaan ja saa näemmä kavereitakin siihen! Tosin taas se tietää jonkun verran ajelemista, mutta mitäs sitä ei tekisi harrastuksen eteen... ja mukavien tyyppien!
Viuhkan juoksu ei vaan valmistu... nyt aletaan jo jännätä sitä, että karsinnat painaa päälle. Eli se tarkoittaa sitä, että voi olla ettei astutetakkaan :/ En nyt urosta lähde vaihtamaan. Voi huokaus.
Jos nyt vaikka huomenna alkaisi kääntää edes vähän sitä häntää sivuun.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti