maanantai 11. maaliskuuta 2013

aamu tokot

Sporttiksella Nina Mantereen silmän alla. On se vaan niin nipoa ;o) Jos haluaa silleen kunnolla tehdä eikä sinne päin vähän hyvin.
Katsottiin seuraaminen. Periaatteessa ei paha lainkaan, mutta... Se mutta elikkä nyt pää pois sieltä missä se on, osa tuomareista ei pidä siitä. Koiraa vähän taemmaksi, josta sitten aiheutuu se, etten näe sitä lainkaan. Muuten paikka ja iloisuus oli ok. Liian iloista, pompahtelevaa ja tattadaa-asennetta. Ei hyvä.
Aloitetaan tempun opetus, alku hyvä, jalostetaan.

Merkki. Enemmän vauhtia (!) sinne, ei saa ajatella liikaa paikkaa. Muuten koomailu siinä ei ole pahaa vaikka vähän siltä näyttää. Täytyy muistaa ne merkin paikan kriteerit, vinoja ei ikinä hyväksytä. Ei edes ihan vähän vinoja. Silleen pienestikkään. Ei silmää liikaa, puututaan.
Siis Voltti meni ihan kunnon laukalla, hiukan himmasi käännöstä, ei flänkännyt, jäi aavistuksen vinoon ja käskyllä korjasi suoraan. Saatiin myös kivoja, rentoja menemisiä. Se vaan on niin kiva, se merkki.

Tunnarin pitoa kun minua ärsyttää se pyörittäminen. Pelkällä tunnarikapulalla. Liika oli liikaa eli kierrot ja putket vähän sotki. En päässyt palkkaamaan oikeaan aikaan enkä myöskään puuttumaan jne. Otetaan siis ihan naksulla ja pelkkä pitäminen. Otetaan vaikeana, ei saa korjata suussa. Mutta palkattava ja ymmärrettävä miten ja kuinka. Huoh. Kuuri tätä.

Vähän kosketusaslustalla Aata ja keinu, hiukan stoppeja peruutuksilla.

Viuhkan päivitys. Vyötärö +9cm (59cm) ja painoa reilu 2kg (18,7kg, lähtö ehkä oli n.16,5 tai sinne päin). Taitaa se jotain sisältää muutakin kuin ilmaa ;o)

1 kommentti: