sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Vauhdikkaita hyllyjä

Niin se alkoi tämän vuoden kisatkin, hyllytellen. Vaikka tietysti aina toivoisi niitä nollia, mutta tunnetusti minulla ne ovat olleet aina tiukassa koiralla kuin koiralla. Mikä lie, ehkä keskivertoa pa**empi ohjaaja. Mutta suossa ei olla, ei edes kuopassa. Sillä hyllyttelystä huolimatta mieliala on ihan mukavasti keskikäyrän yläpuolella :)
Rataprofiilit olivat vauhdikkaita, erittäin vauhdikkaita. Hiukan käännöksiä ja putkiansoja ehkä, muttei kummempaa kummallisuutta.
Voltille melkein 10p. ja papukaijamerkki. Se hyppäsi erinomaisesti, olipa melkoisen kuuliainen, meni kovaa (turhan kovaa), ei himmannut yhtään missään kontakteilla (päinvastoin...) jne. Ei ole sen syy jos on hidas ohjaaja.
Ekalla radalla jätin sen 3 esteen taakse ja kutsuin sieltä. Ainahan se eka rima jännittää, mutta ei ongelmia. A oli hyvä juoksuversio, hyvin irtosi pussista putkeen. Pujotteluun haki varmasti, meni kovaa ja kesti edistämisen ja valssin. Vastakäännös käänsi ja takaakiertohypyn meni hyvin. Puomin painalsi kuin pieni eläin, kuulemma oli vain kiihdyttänyt alastulolla (minä en sitä nähnyt kun olin siellä jossain takana). Ikäväkyllä jäin niin jälkeen, että läksi lukemaan putkea eikä vinossa edessä seinään päin olevaa pituutta. Kielto ja siitä sitten tullessa pomppasi pituuden väärinpäin. Loppu nollana läpi, keinu oli kyllä nopsa. Lopussa siisti sylivekki-vastakäännös ja tekis hienon käännöksen ja sain sen ohi väärän putken suun.
Tokalla taas 3 esteen päähän ja puomille. Nyt kun käskytin pysähtymään, niin meni ihan rytmi sekas ja meni hypyn kautta väärään päähän putkea. Muuten oikein hyvin koko rata, lopussa taas jäin niin jälkeen, etten ehtinyt ohjata muuria (olin jossain 2 esteen päässä takana) ja ohitti sen mutten edes korjannut. Loppu paremmin kuin hyvin, reipas vedätys kepeillä ja hypyn takana valssi, ei edes tuntunut siltä, että ois yrittänyt karata.
Minä pystyin juoksemaan! En täysin, en niin ketterästi, mutta pystyin. Jalat ovat kipeät, muttei pahat.

Mun täytyy ottaa videolla Voltin juoksupuomi ja lähettää Sloveniaan ja Kroatiaan ;o)
Sitten ehkäpä alan toteuttamaan yhtä ideaa siinä jatko-ohjauksia helpottamiseksi. Täytyy vaan eka yrittää jalostaa sitä ajatusta hiukan. En taida luopua siitä, jos se nyt tarkoittaa meidän olevan vielä pari vuotta 2-lk niin sitten tarkoittaa. Mihis tässä kiire valmiissa maailmassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti