torstai 14. maaliskuuta 2013

kyyläämistä

Kotitokoa, kotiläksyjä. Tunnarikapulan pitämistä. Vaikea on yrittää saada ymmärtämään ettei saa korjata sitä asentoa suussa. Niinpä mietinkin, että voisko hyväksyä jos korjaa paremmaksi muttei pyöritä. Hmm.
Merkki treenejä ei tehty, laiskuus iski. Kaukoja läheltä, pitäisi saada se seisomisesta maahan selkeäksi. Varpaita ei siirretä eteenpäin.
Viuhkan kanssa lähinnä tassuilla lätkimistä, vähän oravaa ja aivojumppaa.

Nyt alkaa näkyä Viuhkan masu selvästi. Välillä naureskelen itselleni, ihan kuin ikinä ei olisi meillä syntynyt pentuja aiemmin! Annanko liikaa ruokaa vai liian vähän. Kenties just sopivasti. Lihooko se turhaan vai pennuista. Jos on vaan pari, niin liikaa läskiä. Jos enempi, niin onko liian vähän sapuskaa.
Jep, eihän meillä olekaan synnyttänyt kuin reilu 30 narttua, omia ja muiden, tässä 19v. aikana.
Mutta nyt Viu saa illalla n. 300g raakaa tai mixejä ja desin nappulaa. Taikka vajaa 500g raakaa taikka Maukas Junioria. Plus Nutrolin pentua. Ja silloin tällöin vähän vitamiini-kalsiumjauhetta. Aamulla kourallinen pentunappulaa. Ja ehkä vähän kanafilettä välipalaksi ;o) Nälkä sillä on kokoajan.
Sisällä lähinnä makoilee tyytyväisen oloisena. Ulkona hömpöttää. Lenkillä tallustelee ja välillä spurttaa.
Painot ja mitat samat kuin maanantaina noin ainakin, vuorokausia kuitenkin jo 48, eli tämän mukaan oikeasti odotetaan pienehköä pentuetta. Viimeksi samoina vuorokausina painoa oli jo n.20kg. Ärsyttävää kyyläämistä ;o)1 kommentti:

  1. Onhan tuota masua jo! Mila kun odotti viittä pentua ei tuo masu näkynyt varmaan paljoa enempää Viuhkan masusta? Milakin oli hieman pitkä ja hoikka koira joten sinne ne pentuset vaan hävisi:) Ultra näytti kolmea ja 5 syntyi!Toivoa siis on;D

    VastaaPoista