maanantai 4. maaliskuuta 2013

Juosten vai pysähtyen

Kas siinäpä pulma. Vai onnistuisiko sekä että?
Aamulla muutakin menoa pääkaupunkiseudulla (voi jessus miten voi motarilla jonot madella, iso osanottoni niille, jotka siellä jonoissa arkisin aikaansa viettävät), niin käyvin samalla Sporttiksella vetämässä pienet aamutreenit.
Olen miettinyt Voltin kontakteja ja lopputulos on edelleen etten oikein osaa sanoa tai päättää. Videoin tänään puomin loppua, oli vähän tylsää katsottavaa muutama toisto samasta... Tosin kun pysäytti, niin hiukan taisi askellus sen jälkeen muuttua ja minusta tällöin riski loikkaamiseen on suurempi. Jos siis haluaa juoksuttaa. En nyt saanut videolla niitä loppukiihdytys puomeja, joita on esittänyt suuremmassa vireessä. Täytyy joskus pyytää kimppatreeneissä joku kuvaamaan.
A:alla vahvistin alasmenoja ja aloin työstää vasen-oikea käskyjä. Katsotaan mihin tämä johtaa.
Treenasin myös muutaman keinun, kontaktit kun olivat pääosassa.

Tuossa oli jo niin paljon juostu, että oli hiki. Lopuksi vain muutamia jaakotuksia kun ne tahtoo levitä. Noi ei levinnyt nyt :o)

Viupiu kasvattaa massua, syö hyvin, lötköttelee ja nauttii mammalomasta. Kukaanhan meillä ei saa nyt käyttäytyä huonosti, Viuhkan hiukan kiristynyt pinna ei kestä sitä. Lähinnähän tämä koskee Maliinaa ja Ruutia. Samperin pöllöt kun tahtoo välillä jahdata kissoja, täysin kiellettyä Viuhka (ja minun) mielestä. Myöskään luita ei syödä näkyvillä ellei arvon rouvalla ole omaa. Myös Maliinan läähättävä kävely kiristää hermoja. Ymmärrän sen hyvin, kun se on talsinut 10min sisäällä 15. kerran ees taas sohvan edestä, niin hermostuttaahan se. Volttia Viuhkan huoltaa ja nuolee, mutta myös sen on nyt annettu itsenäistyä ja ei ihan joka hetki tartte nyhjätä kylki kyljessä. Voltti rukka, eilen se makoili ihan toisella sohvalla huokaillen kun Viuhka halusi omia Hipon henkilökohtaiseksi korvien pesijäksi. Ei ole helppoa pienen koiran elämä ;o)

Se puomi video, ei tosta ehkä mitään tolkkua saa ja on aika lyhytkin, mutta mitä sitä laittamaan monia samoja toistoja. Oisko kellään ajatusta miten jatkais, samaan tyyliin vai pysäytyksillä aina vai antaa juosta vaan ja opettelee juoksemaan itse samalla, opettaa kääntymiskäskyt & eteenmenon jnejne.


Niin ja Pätmän täyttää tänään vuoden, hurraa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti