tiistai 12. maaliskuuta 2013

Sporttis aksat

Tuulian ohjaamat treenit Sporttiksella. Väsy meinasi iskeä ennen lähtöä, mutta tietty lähdin. Volttia ei näyttänyt väsyttävän.
Mukava rata, ei ihan kauheaa ajatusta ollut etteikö osattas. Vaihtoehtoja muutamissa kohdissa ja se on aina kivaa! Minusta Voltti meni varsin mallikkaasti. Pussilla ja putkella sain jopa kiellot aikaiseksi jarrutellessa. Tämähän ei pelkästään ollut huono vaan merkki siitä, että alkaa toimia, tein turhan voimakkaat jarrut.
Hyppäsi hyvin, pääosin kokosi hyvin, etukäteen vaikeaksi ajateltu persjättö kohta onnistui oikein hyvin. Ei riman rimaa, pujottelu seinään ongelmitta vaikka sivuirtosin jne. Tekniikat toimi melko kivasti, kellotuksilla ei huisia eroja saatu pariin eri kohtaan parilla eri tavalla ohjaten.
Keinulle ja puomille kosketusalustat, jos vahvistaisi vaan niitä pysäytyksiä hetken :o) Keinun meni ekalla läpi... ei olisi virhettä ottanut, mutta kun pyysin pysähtymään, haluan pysäytyksen. Ei ottanut nokkiinsa vaan meni ripeästi sen uudelleenkin ja jatkossa myös. Hyvä keinu treeni.
Puomilla ei himmailuja! Ja pysähtyi hyvin, loistavaa. Täytynee oikeasti vaan lätkällä niitä vahvistaa hetki.
Ihan pirteänä sitten :o) Unta ei kannattanut edes odotella hetkeen.

Viuhka alkaa näyttää ihan odottavalta mammalta. Nälkäiseltä sellaiselta, aina nälkä. Minun koirat eivät kerjää, mutta Viuhka menee pöydän toiselle puolelle, nousee tuolille istumaan ja katsoo dottavan näköisesti etteikö hänelle kateta lautasta myös.


2 kommenttia:

  1. Hei! vai ei kerjää:)? Ihana Viuhka! Tässähän alkaa jo melkein jännittää tuo odotus.

    VastaaPoista
  2. Ei normaalisti kerjää ;)
    Nytkään ei silleen varsinaisesti, ilmeisesti vaan on katsonut olevansa ruokalautasen arvoinen!

    VastaaPoista