perjantai 29. maaliskuuta 2013

Odottelua

Odottavan aika on pitä. Nyt vielä paljon pitempi kuin viikko sitten, sillä pennut voisivat ulkoistua jo maailmaan. Kyttäämistä, lämpöjen mittaamista. Viuhka vaan tyytyväisenä heiluttaa häntää, nauttii huomiosta ja on nälkäinen. Vähän voi yöllä läähätellä ja nuoleskella, ihan kuin mieliksi. Kyllä tämä tästä, kohta, älä huoli. Huoh, voisko jo? 
VihtiVetistä soittivat eilen ja kyselivät kuulumisia. Antoivat uuden puhelinnumeron jos tarvitsee nyt pyhänä saada kiinni. Ainut hassu tässä oli, että monesta lähtien hän avaa tämän puhelimen. Niin, mistäs minä tiedän monelta? Sanoin sitten, että vaikka klo 18-> 
Ehdottivat myös, että jos lauantaina käydään näytillä ellei mitään ole tapahtunut ennen sitä. No mietitään, otin annetun ajan. Voihan sen perua.
Mutta hyvää palvelua kyllä. 

Käytiin eilen Sarin poppoon kanssa lenkilläkin, Viuhka mukana. Hyvin se mukana pysyi ja ei valitellut.  Eikä alkanut synnyttämäänkään. Sauna seuraavaksi?

Voltti tokoili hiukan. Vähän vaikeutettuja juttuja. Z:ssa meinasi eka mennä liikkeet ihan sekaisin. Muta löytyhän ne ja aika täpäköinä. 
Merkkejä paljon pitkin kenttää, nostelin niitä ja laittelin paikoilleen Viuhkan nähden. Yksi merkki oli se matalampi ja punainen, tarkoitus oli lähettää sille ja siitä ruutuun. No eipä lähde suoraan sinne merkille. Bongailee muita, uusi lähetys. Nyt meinaa lähteä taas vinoon, mutta korjaakin vauhdista ja oli vähän sen näköinen, että oisit nyt heti kertonyt että se on tää. 
Ninan neuvoilla ollaans aatu siltä merkiltä nyt kaikkinainen flänkkääminen pois ja menee suoraa. Tosin joka kerta vielä tehdään silmättömyystreeni tai kaksi. 
Ruutu ok, siinä ei haitannut tötsät matkalla. 
Ohjattuun myös vaikeutta. Toinen kapula ruudun eteen ja toinen tötsän taakse. Nyt itse merkki oli kyllä minun mittapuun mukaan hyvä! Ja joka kerta. Samoin läksi hakemaan todella nätisti kapulaa ruudun läheltä, ei ongelmia. Sama oli toisella puolella. Superhyvä!
Vielä vaikeammaksi, kapula kiinni ihan ruutunauhaan. Nyt kyllä tuli ongelmia, Voltti ei löytänyt sitä! Se ei voinut mennä ihan kiinni ruutuun (selkeästi ajatteli ettei vaan tee väärin...). Sitten bongasi keskikapulan. Pysähtyi heti käskystä eikä edes yrittänyt ottaa sitä. Sitten löytyikin oikea ja juhlan määrää. Toistolla ei ongelmaa. Vielä toinen puoli ja palkkausta paljon.
Luoksetulo läpi, kovaahan se tulee. Luoksetulo pysäytyksillä. Seis toimi ok! Eikä nyt yrittänyt ennakoida lähtöjä. Mutta maahan tarvitsi kaksi käskyä. Sen jälkeen teki hitaammin ja tarkemmin. Mutta siispä maahanmenoja on nyt muistettava myös treenata. 
Rallattelu seis-istu-maahan ja seis oli paras ehdottomasti. Sama täytyy nyt hakea maahanmenoon, mutta eipä taida voida palkata lelulla tai namin heitolla. Ehkä on vaan käytävä palkkaamassa namilla sinne maahan. Muistaakseni Christa on tästä joskus jotain sanonutkin.
Sari katsoi vielä seuraamista. Hiukan keulii, hiukan joutui huomauttamaan. Pää parempi, mutta luulen ettei se vieläkään ole hyvä. Täytyisi joskus ehkä videoida.

Tänään illalla pääsisi Veikkolan hallille tokoilemaan. Jos saisi paikallaolot. Jos (ja kun) Viuhka ei synnytä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti