maanantai 6. elokuuta 2012

ajattelemista

Viime yönä ukosti ja en saanut nukuttua. Koiria se ei haitannut, onneksi.
Mietin, että täytyisi ehkä suunnitella hiukan treenejä ja kisoja/kokeita. Ettei vaan aina menisi ja tekisi jotain. Toisaaltaan itselleni on kovin vierasta tehdä asioita jonkun listan mukaan, fiilis pohjalta on menty aika paljon tähän saakka. Ainakin niin luulin.
Mietin enempi ja kappas, ehkä olenkin paloitellut ja ketjuttanut asioita enemmän kuin ajattelinkaan. Nyt tokossa pitäisi saada ne ketjut yhdeksi lenkiksi ja lenkistä kestävä.
Tarvitsenko siihen apua vai jatkanko niinkuin tähänkin saakka. Riittääkö ne muutamat yksärit syksyn mittaan vai tarvitsenko lisää. Haluanko ja tarvitsenko ryhmää, ryhmäpainetta vai teenkö pääosin yksin niinkuin nytkin.
Onhan minulla onneksi ystäviä, jotka ovat auttaneet. Siis liioittelua sanoa täysin yksin treenanneeni. Mutta se häiriö, toiset silmät säännöllisesti. Yritin ainakin nyt hiukan kannustaa koko Voltin pentuetta tokoilemaan, katsotaan onnistuinko ;o)

Agilityssa ehkä se ketjutus on jo jonkinlaisen lenkin saanutkin aikaiseksi. Pätkiä puuttuu vielä ja ketjuun saa ja joutuu lisäämään osia kokoajan. Samahan se on tokossakin.
Täytyisi vaan miettiä ne ongelmat, heikkoudet jne., vahvistaa ja treenata ne kuntoon, paremmiksi, nopeammiksi, varmemmiksi. Ajan kanssa, uskon meidän Voltin kanssa joskus menevän hyvinkin samalla radalla, samassa sävelessä. Toivottavasti ainakin. Sillä välähdyksiä tästä on jo ollut. Lisäksi Voltin kanssa treenaaminen on oikeasti pääosin tosi hauskaa ja antoisaa.
Agilityssa koulutus- ja ryhmäjutut ovatkin jo kovin hyvin täksi vuodeksi selvillä. Sain varattua Sporttikselta talveksi vuoron ja junnut pienellä vahvistuksella tulevat treenaamaan sinne. J&J treenejä varattu kivasti, lisäksi junnulauma suuntaa matkansa Elinan treeneihin muutamia kertoja.

Ajatteleminen oli työlästä ja väsyttävää, hyvin sain sitten nukuttuakin :o)

Voltti eilen kaikkensa antaneena. Ei se kuollut eikä edes ollut lähellä. Treenasikin hiukan tuon kuvan jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti