keskiviikko 1. elokuuta 2012

Ei ihan laiskana

Molemmat ovat saaneet tehdä pieniä tokotreenejä lomailun ohessa. Viuhkalla ne ovat täysin päämäärättömiä temppuiluja mielen virkistykseksi. Voltilla vähän enemmän.
Seuraaminen on hetken ollut kovin innotonta. Nyt sitten pari päivää "asenne seuraamisia". Toimii :o) Ei vaan viitsi kauhean pitkiä pätkiä tehdä ettei kyllästy. Tosin tuossa asenne seuraamisessa on enemmän kuin tarpeeksi asennetta myös sivulle tulossa. Hyppäys ilmaan ja sivulle. Tosin noup hätä, kokeessa tuskin saadaan yhtä hauskaa ja me mennään vaan-asennetta ylle ;o)
Merkille kun pitää olla joku eri pysähtymis käsky kun kuulemma pelkkä merkki ei riitä. Jos hihkaisen seis, niin pysähtyy heti ja jää vinoon. Sama jep-sanalla. Siispä kokeiluu me. Sillä vielä korjaa itsensä suoraan sinne taakse. Täytyy joltain kysyä saako sitä käyttää.
Pensaiden kierron kautta seis ja maahan. Maahan tahtoo jäädä vajaaksi helposti, koska on niin kivaa ja niin kauhea hinku päästä taas kiertämään!
Kaukokäskyissä tarttee aina vahvistaa, vahvistaa, vahvistaa. Tosin minust aon kyllä ihan hyvällä mallilla. 15m kyllä on kamala pitkä matka!

Lisäksi ollaan lenkkeilty, syöty mansikoita ja mustikoita, uitu ja oltu vaan. Tätä luvassa vielä muutama päivä :o)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti