sunnuntai 26. elokuuta 2012

viikonloppu

Kiirettä pitänyt.
Lauantaina kisat ja ne eivät menneet kamalan hyvin. Ehkei nyt ihan kamalan huonostikkaan, kuhan hyllyteltiin.
Ekalla radalla Aan jälkeinen elämä oli hankalahko ja siihen se tyssäskin. Sain yhden hypyn takaakiertoon kun käännyin liian aikaisin. Muut kuviot meni sinnepäin ellei jopa hyvin. Paitsi että himmaa kontaktit ja nyt vaan tehokuuria.
Hyppis olisi ollut oikeasti hyvä nolla jos jos ja jos. Oisin ehtinyt mutten sitten ehtinyt. Yksi hyppy jäi välistä, ei voi mitään.
Vika aksaradan se voi ei kohta, olikin voi ei. Muurille päällejuoksu ja koira tulee kovaa putkesta eikä sinnekään oikein ehtinyt hyvin. Meni sitten räpeltämiseksi ja rima alas. Sitten meidät hylättiin, miksi, en tiedä. Oli sarja A, B ja C. Kaikki meni oikeinpäin, mutta takkusi sekunnin sylkkärissä, saiko kiellon? Lapussa ei lukenut kuin se rima ja hyl, en tajua eikä kukaan muukaan. Ihan sama.
Joko oli surkeita 2-lk koirakoita tai hankalat radat, mutta tuloksilla ei juhlittu ainakaan nopeilla koirilla.
Huokaus.

Sunnuntaina Zeljko koulutus. Yllättävää kyllä teemana käännökset. Niitä hiottiin ja hiottiin. Osaksi ohajuksia tehtiin helpommiksi (tai siis vähemmän vaikeiksi). Mutta ainakaan Voltti ei ime ohjaajaan niin kovin, täytyy treenata.
Mutta valssit oli aika hyviä, kääntyi kivasti niissä oikeastaan aina. Draivi kuulemma hyvä jne.

Kaikki pennut olivat paikalla ja kivahan niitä aina on katsella. Loistavia otuksia, kaikki eri vaiheessa koulutusta. Tätä painotettiinkin, vähempi parempi esteiden määrässä aluksi. Miksi tehdä 20 estettä jos yksi käännös valahtaa liikaa. Paljon palkkaa (no tietysti!), kädestä se palkka. Tuosta en ole aina samaa mieltä, riippuuhan se vähän tilanteesta. Ja koirasta.
Voltti on kuulemma muuten hyvällä mallilla, mutta ne käännökset ja sitten kontaktit nopeimmiksi. Plus minun pitäisi juosta enemmän. Hmmm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti