maanantai 6. elokuuta 2012

treenii treenii

Aamupäivällä katsomassa mukavia, lahjakkaita junnukoiria kentällä. Melkein kaikki Thilin Sarin KostixCheena pentueesta paikalla.
Viuhkakin sai mennä Sarin kanssa. Hauskaa :o)

Iltapäivällä kohti Turkua ja Elinan kanssa treenaamaan. Rata EOsta, hiukan pidennetty versio. Rimat 65cm. Vähän kolisi ekalla... mutta pian oppi Volttia katsomaan ja luottamaan kykyynsä selviytyä niistäkin korkeuksista mistä vaan.
Huh kun sai juosta! Mutta lopulta vaikka me säädettiinkin siellä sun täällä, niin mieli on parempi kuin hyvä. Asiat onnistuivat ja onnistuivat myös hyvin. Ei mitään maata kaatavan vaikeaa ja kuitenkin Voltti on vielä nuori, kokematon koira ja minä en tunne sitä vielä tarpeeksi hyvin tietääkseni joka hetki missä ja miten me mennään. Pääasiassa me mennään kovaa. Voltti siis menee ja minä ruikutan perässä ;o)
Toisella kiekalla otettiin videollekkin molempien koirien menoa. Tyhmät ei tajuttu heti, sillä Dion oli niin loistava ja ei Volttikaan hullumpi. Toisella kierroksella alkoi väsy painaa niin koirilla saati itsellä. Ei vaan jalka enää noussut niin rivakasti! Eikä koiratkaan jaksaneet niin koota ja tehdä.

Ihanat treenit! Sai tehdä, mennä kovaa, silti kaikenlaista ja jarruttamista kovasta vauhdista. Ihan superia! Ehkä myös opittiin taas paljon ja luottamus koiraan nousee. Vaikka virheitä tulee, niihin ei saa jäädä kiinni eikä myöskään pelätä. Treenataan lisää! Paljon onnistumisia, jotain korjattavaa.
Hyvä me. Etenkin Voltti.

Lopuksi lenkkeilyä ja koirien uittamista. Paljon juttua ja vähän jäätelöä. Mukava elokuun vapaapäivä :o)

Video Dion ja Voltin liitelyistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti