maanantai 13. elokuuta 2012

tokoo - aksaa - ei jaksa

Päivällä kävimme hölköttelemässä n.6km lenkki.
Illemmalla Voltti tokoili kera Sarin&Cheena ja Ninja sekä Mian ja Vipin. Häiriötä oli enemmän kuin tarpeeksi. Normien ohikulkijoiden lisäksi siellä oli joku jumpparyhmä ihme musiikkeineen, pojat pelaamassa ihan vieressä frisbee golfia, pyöräilijöitä jne.
Voltti hiukan katseli, mutta keskittyi hommiinsa sitten ihan täysin. Pysyi vapaana odottamassa kun ei ollut sen vuoro. Aika kivasti.
Nyt oli rauhallisempi, ehkä päivän tarhailut ja lenkki oli vienyt terävimmän terän. Tämä täytyy muistaa sitten koepäivänä ja ehkä jopa edellisenä!
Luoksetulossa lähtee tosi kovaa ja siitä vauhdista ei kyllä pysähdytä ihan noin vain. Toinen kerta paljon parempi vaikka tulikin vielä kovaa. Mutta sitten ennakoi maahan menemistä. Tulee laukalla, mutta hitaammin ja meinaa mennä jo ilman käskyä maahan. Perhana. Läpijuoksuja muutama, kovaa tulee. Ehkä tuomarit ei myöskään tykkää sen kiepsahduksesta sivulle, mutta koska siinä on asennetta ja pilkettä, minun puolesta olkoot. Vire voi kuitenkin olla ihan toinen kokeessa.
Tunnarit. Aina tuli oikea, mutta hitaammin kyllä tuo kun lähtee sinne kapuloille.
Seuraamisia hiukan, ei kai erikoista. Poikittaisko.
Sivulta maahan menemiset ovat hiukan ongelmallisia. Vetää helposti toisen tassun alleen.
Häiriköitiin paikkalla olemisia vuoron perään käskyttämällä koiria. Voltti ei mennyt halpaan kertaakaan.  Lyhyt paikalla olo, ei mennyt lonkka-asentoon. Istui hyvin, vähän pää pyöri mutta ei paha.
Kaukokäskyt oli kaiketi kohtuu ok nekin. Peruutti seisomisesta maahan ehkä puoli koiranmittaa.
Z lopuksi kun en oikein taida osata sitä. Täytyy muistaa katsoa mihin kävelee. Voltti teki kaikki jäävät oikein, jopa istumisen :o)

Siitä sitten Lägin epiksiin. Ei ois pitänyt mennä :o/ Tulin vaan pahalle tuulelle. Osa esteväleistä oli tosi ahtaita ja niihin tultiin kovaa. Aalle lähestyminen oli aika hankala jos olisi ohjannut edellisen hypyn hyvin.
Riepu ei osannut pujotella loppuun aitaa vasten. Voltti pudotti 2 rimaa heti puomin jälkeen ja kävin nostaa ne ylös, jatkettiin siitä. Siihen helkatin lyhyisiin väleihin ei vaan mahtunut, vika alas. Siinä piti vielä itse juosta ihan pölönä ehtiäkseen jatkoon (minne ehdinkin hyvin). Ei vielä osaa/malta jarruttaa itse ja arvioida hyppyetäisyyksiä.
En lähtenyt toiselle kierrokselle, ärsytti. Kävin lopuksi tekemässä ne ahtaat välit eka ilman vauhtia, ajautui ekan kerran yhteen hyppyyn ihan kiinni, hyppäs jonkun kamalan ankkahypyn yli leiskauttaen. Vauhdilla jos seisoin ja annoin mennä, niin hyvin maltti. Omaa liikettä mukaan niin vikassa välissä tuli niin lähelle ettei vaan enää mahtunut.
Täytyy noita lyhyitä välejä kovasta vauhdista tehdä että oppii itse itsensä kokoaamaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti