tiistai 19. helmikuuta 2013

Lomailua

Helppoa ulkoilua, lumikenkä lenkkejä, hiihtämistä. Talvesta, lumesta ja hiljaisuudesta nauttimista. Metsäneläinten jälkien pongaamista, lintujen alkavan kevään liverryksen kuuntelemista.
Toki myös lumitöitä, puiden kantamista, veden nostamista.
Oloilua, kortin peluuta, elävän tulen lämmöstä ja tuoksusta nauttimista.

Viuhka ja Voltti osallistuvat kaikkeen niille sopivalla tunteella. Niin mennään lumessa kahlaten kuin sohvan nurkkaan käpertyen, yhtä suurella innolla.
Olen kohtuullisen varma, että Viuhka on kantava. Sen käytös on seesteisempää, rauhallisempaa. Myös ulkoilessa hiljentänyt tahtia. Korvat yms. muut herkut ottaa nirsoillen vastaan. Syö toki ettei vaan Voltti saisi, mutta se ahneista ahnein koira on jossain kadoksissa. Ruoan kanssa on vähän sama.
Kun Heidi mittaili Inkin vyötäröä niin minunkin piti... On nyt kasvanut n. 1,5cm. Toki syy voi olla myös lisäruoalla, jota ehkä olen alitajuntaisesti antanut.

Laura oli Pirkon kanssa Nextarissa viime viikonloppuna. He olivat olleet melkoisen supereita! Toki se ei ole yllätys, mutta kyllä tekee iloiseksi :)
Laura on todella hyvä ohjaaja ja kouluttaja. On niin hienoa, että Pirkko ja Laura näyttäisi sopivan toisilleen niin hyvin. Lauralla on ollut taito kaivaa Pirkosta hyviä ominaisuuksia ja parannella niitä vähemmän hyviä. Taito ja halu, ajatuksella jaksanut tehdä työtä.
Myös on hieno tunne, että ehkei Tip x Viuhka ollut pöllömpi yhdistelmä.

Pojat tulevat sieltä kyllä vielä kanssa, se vaan vie hetken pitempään ehkä.

3 kommenttia:

  1. No liekkö nyt ihan noin, mutta kiitos :)

    VastaaPoista
  2. No menitte Laura & Pirkko myös teidän treeneissä vaikuttavasti! Sitä on aina niin kriittinen itselleen ja pitääkin olla.

    VastaaPoista
  3. Mittailu kannattaa aina ja 1,5cm on varma merkki!
    T. Raskausmittauslaitoksen TJ + 10cm!!
    (Omistan käpylehmän...)

    VastaaPoista