keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Puuhastelua

Tämän päivän koirien kanssa tekeminen kyllä tosiaan oli ihan puuhastelua. Lumitöitä, vähän metsälenkkiä. Ihana, rauhallinen pakkaslumisade, kaunis metsä, pakkasta olisi voinut ehkä olla aste pari enemmänkin (tai minulla liikaa päällä). Talvi on kyllä tälläisena aika paras. Tosin on mukavaa kun alkaa tulla niitä aurinkoisiakin päiviä. Toivotaan hiihtolomalla muutamaa!
Rapsuttamista, kynsien leikkausta. Voltti olisi pitänyt harjata, kamala karvanlähtö. Mutten löytänyt furmia, täytyy huomenna töissä sitten.

Joonaksen ollessa rumputunnilla, käytin ajan hyödyksi ja puuhastelin parkkiksella molempien bortsujen kanssa. Viuhkalla lähinnä mielenvirkistykseksi. Noutoa, joita rakastaa. Tunnaria, minkä vaan osaa vaikkei sitä oikeastaan koskaan treenata. Luoksetuloa yms. pientä ja hauskaa. Seuraamisessa painaa ihan kauheasta ja edistää. Onneksi asialle ei tartte tehdä mitään kun sen tokoura sai loppua siihen AVO1. Vaikka se tykkää tehdä ja oppii nopeasti, niin se ei vaan ole se juttu. Ehkä olen väärässä ja vain laiska. Tosin ei silläkään ole väliä.
Voltti teki merkkiä ja sillä luovuttamista.
Luoksetulon stoppeja uudella käskyllä ja se vaan on jotenkin niin hauskaa siitä. Temppu mikä temppu.
Seuraamista. Nyt poikittaa selvästi kun on lähempänä. Täytyy Hannalta kysyä lauantaina iik ja apua.
Jäävät kaikki aina oikein.
Tunnari vaikeana, siellä lumen seassa. Ei mennyt halpaan, oli tarkka ja nopeakin.

Huomenna oiskin agilitytreenit koko pentueen kanssa. Viuhka pääsee vielä mukaan myös.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti