torstai 7. helmikuuta 2013

Vaikka ne treenit yömyöhään ovat kivat, niin se kyllä kostautuu itselläni huonosti nukuttuina yöunina. Ja aivan liian lyhyinä.

Viuhkakin pääsi hiukan rallattelemaan ja todellakin se oli sitä. Mutta hauskaahan sillä oli :o) Ja ehkä näytti ne ominaisuudet missä onkin ihan pätevä ilman kummempaa treeniä. Lukee rataa, hyppää hyvin, kääntyykin ja tulee ohjauksiin kun ne kerrotaan ajoissa. Näytti toki sen vaativuudenkin eli liikkeestä lähtee jne.

Voltin kanssa ei nyt mennyt myöskään mitenkään hihkumisen arvoisesti. Eikä tainnut olla koiran vika vaan ihan oma. Pitää ohjata loppuun saakka, ei saa lintsata. Päällejuoksut oikeastaan aina parhaita jos sellaisen voi valita.
Kepit seinään päin oli hiukan vaativat kun sivuetäisyyttä oli ja oma liike pysähtyi ennen vikaa keppiä. Onneksi sen sai korjattua aika hyvin ja nopeasti.
Rallattelu pujotteluja eli lähetyksiä eri kulmista ja vauhdilla, päällejuoksu jne. Kaikki oikein.
Palkkauksia käännöksistä.

Ei mitenkään mieltä ylentävät treenit, mutta ei kai aina voikaan.
Osaksi ehkä kiukutti se, että nivelkivut tuntuvat taas pahempina kuin esim. tiistaina. Nyt oli lonkkakin kipeä. Kädet ovat ihan tönköt ja aamulla taas jalkapohjat arat. Inhottavaa, tämä saisi loppua nyt heti just. En jaksa enää, turhauttaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti