sunnuntai 3. helmikuuta 2013

melkein muttei sitten ihan

Joskus se on vähästä kiinni. Tänään se oli istumisesta. Ensiksi ei jaksa istua koko paikalla oloa. Sitten ei osaa istua liikkeestä. Täytyykö tästä päätellä jotain? Joo, pitää treenaa!

Veikkolassa tokokoe. Kiva halli, tänään vaan järjestäjien parhaasta yrityksestä huolimatta aika tuoksuva matto, taisi osa löytää maisteltavaa. Tämä ei kyllä meitä koskettanut lainkaan, onneksi.
Paikkaolot eka, sitten yksilöliikkeet putkeen. Ja Voltti eka.

Istuminen 0
 - valmistelut ok, hyvä ryhti yms. Vähän katsoi ääni jättäessä, jäi hiukan kummastuneen näköisenä. Meni maahan noin puolessavälin. Plääh.

Pakalla makaaminen 9
 - hyvin ekalla maahan. Oli hiukan nuuskutellut aluksi, lopussa ei huomautettavaa. Hyvin nousi ylös ja malttoi odottaa kun ensiksi nostettiin ne 5 muuta

(Tässä kohin saatiin lähteä valmistautumaan, vähän lelun revitystä ja kehään)
Sotkettu järjestys, voi mennä minullakin sotkuun.

Tunnari 8,5
- alku hyvä, meni hyvin ja tarkisti. Ja tarkisti. Jälleen tarkisti, meni hiukan sivummalle miettimään, palasi ja toi oikean. Mitä ihmettä? No pääasia, että ei maistellut ja oli tarkka. Ollaanko tehty liian vaikeita ja siitä epävarmuus?

Ruutu 9,5
- merkille aikasen kovaa ja täysin suoraan taakse, jes! Hiukan taas sellainen paimenkoiran matala asento, räjähtävän oloinen. Hyvin ruutuun ja kovaa. Käskin heti maahan. Eipä muuta huomauttamista lopussakaan kuin oli hiukan tassua siirtänyt kun menin ohi.



Seuraaminen 8,5
- nyt ei tuntunut yhtään laahustavalta kokoaikana! Kontakti pysyi kokoajan, häntäkin oli ainakin osan aikaa heilunut. Juoksussa erkani hiukan, siitä pistemenetykset. Ansaitusti.



Hyppynouto 9,5
- hyvä hyppy, vauhdilla kapula, hyvä palautus, aavistuksen vino perusasento. Ei valittamista!

Luoksetulo 8
- hyvin maahan heti. Minä ennakoin käskyt, Voltti pysähtyi heti ja hyvin! Sama maahanmenossa. Tyhmä minä, noottia ohjaajalle.

Kauko-ohjaus 8,5
- järkkä seiso-istu-maahan-istu-seiso-maahan. Seiso hyvä, istuminen oli hmm.... vajaa melkein maassa, maahan ok. Istuminen taas nihkeästi, seisomaan hyvin, maahan ok. Se yksi huono asento ja oli hiukan tullut eteenpäin seisomisesta maahanmenossa, sellaiset varpaanmitat.

Z 7
- järkkä istu-seiso-maahan. Ei sitten istunut, teki tämän ekan kerran. Oisin voinut ehkä hikan auttaa koiraa, ei näköjään siitä saaneet pistevähennyksiä. Tyhmä minä jälleen. Muuten hyvä!

Ohjattu nouto 9,5
- taas niin hyvin merkille, minä melkein liikutun tästä ;o) Vuorossa vasen kapula, joka jostain syystä on ollut vaikeampi. Nyt ei mitään vaikeutta <3 Pyöräytti taas sen kapulan suussa sen muutaman metrin minusta. Aavistuksen vajaa perusasento, siitä se 1/2p.

yht. 251p. Lähellä, mutta niin kaukana!

Kuitenkin vire pystyi, meillä oli kivaa, vauhtiliikkeet on aina hyviä ja me kyllä opitaan loputkin. Tavoitteena kesään menessä rivi, jossa ei ole yhtään 0 eikä 8 huonompaa. Onko se mahdollista, saas nähdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti