lauantai 16. helmikuuta 2013

Voltti TVA

Tai siis TK4 kun ei ole sitä näyttelytulosta. Mutta TVA kuulostaa paremmalta ja yritetään huhtikuussa saada se riittävä tuloskin joltain puolalaiselta tuomarilta!

1-tulos toki ilahdutti, mutta ehkä eniten iloa tuotti Voltin asenne tekemiseen. Nyt korvat höristeli ja oikein odotti seuraavaa tekemistä.
Tuomari ei ehkä ollut tiukin, mutta mm. seuraamisessa rokotti helposti pisteitä. Kaikkea 0 ja 9 väliltä näki eli olin iloinen kasista. Myös paikallaolot meni hyvin, 10 istumisesta ja 9 makuusta, hiukan oli haistellut.
Z ok ja 9.
Luoksetulossa hiukan banaania, pysähdykset kelvolliset, 9,5.
Ruudussa Voltille kävi moka! Merkille läksi jo vinoon, mutta korjasi. Ruutuun ehkä lähetin huonosti (kun niin osaa... Mitä opin tästä?) ja läksikin lähellä olevalle merkille ja siitä sitten ruutuun. Loppu hyvä, 7. No johan sattu varmassa liikkeessä tyhmä moka.
Ohjattu nouto 10! Merkki niin hyvä, sieltä tosi kovaa kapulalle ja samaa vauhtia takaisin.
Hyppynouto 9, en tiedä mistä piste. Oisko ollut vino perusasento.
Tunnari 9. Läksi hyvin, haisteli hyvin, nosti oman hyvin ja vauhdilla sivulle. Pyöritteli hiukan suussa, tarkka tuomari tarkasti ettei hampaiden jälkiä. Tosin katsoi lähes kaikilta.
Kaukokäskyt 8. Kaikki siirrot ripeitä! Mutta eteni n. 10cm siinä seiso-maahan vaihdossa.
281p. Ja siis meidän eka titteli <3



2 kommenttia:

  1. Onnea taitaville!
    Mitä pienet edellä, sitä isot perässä! vai miten päin se meni, näin toivottavasti vielä joskus.

    VastaaPoista
  2. Onnea saavutuksesta!

    Pikku vinkki: Vaasan KV:ssa on bortsuilla Israelilainen tuomari, joka on antanut lähinnä ERIä ja EH:ta mitä olen ottanut selvää. Ilmoitin oman ruman bortsuni sinne H:n metsästykseen.

    VastaaPoista