sunnuntai 23. syyskuuta 2012

2-tulos

Nummi-Pusulassa litsilätsi tokoa. Vähän oli kosteahkoa.
Volttia ällötti. Markää, kylmää ja yöks pitäisi jotain tehdä. Vaikka siis istua siihen litimärkään nurtsiin, yök yök ja maahan en mene ainakaan, ajatteli Voltti.
Liikejärkkä sekoitettu, mutta kaikki putkeen. Paikallaolot ekaksi, sitten muut.
Tunnari, ruutu, kaukokäskyt, seuraaminen, hyppynouto, luoksetulo, Z, ohjattu nouto. Tai sinnepäin.

Istuminen 10
 - korvat luimussa yök kun inhottaa, mutta istui!

Paikalla makaaminen 7
 - ei mennyt maahan ekalla, tartti kaksi käskyä. Muuten kuulemma erinomainen.

Tunnari 9
 - virettä oli ehkä tähän liikkeeseen jopa hiukan liikaa... meni hyvin, haisteli hyvin ja toi hyvin. Mistä lie piste.

Ruutu 9
 - merkille oikein hyvin. Ruutuun sataa ja tuhatta, tasan keskelle ja käskystä seis ja maahan. Pysyi siellä hyvin, mutta kun käännyin vasemmalle, kääntyi hiukan mukana (maassa kyllä). Nyt sivulle oikein hyvin eikä edes yrittänyt ohi.

Kaukokäskyt 9
- kaikki heti ekalla ja ripeästi. Oikein tyytyväinen.

Seuraaminen 7
 - voi ällötys. Alku hyvä. Käännökset alussa hyvät. Juoksu hyvä. Hidas käynti... jätätti, unelmoi, ei tehnyt yhtä oerusasentoa kuin niin viiveellä... sitten taas piristyi normi käynnissä ja käännöksissä.

Hyppynouto 6
 - no iso kapula on iso kapula ja en kyllä enää ota sitä. Kylmä, märkä metalli oli Voltista superyök vaikkei yleensä välitä mitä noutaa. Pudotti ja uusi käsky, sitten toi hyvin.

Luoksetulo 8
- hyvin maahan. Tuli liiankin kovaa ja seis käskyllä valahti hiukan. Maahan meni ihan ok. Sivulle pompautti itsensä vauhdilla.

Z 9
- seis, istu, maahan. Kaikki ok. Minä kävelin liian läheltä yhtä merkkiä. Huomautus tuomarilta.

Ohjattu nouto 0
. oikea kapula. Merkki ok, läksi vasemmalle... huusin seis ja seisahtu. Läksi käskyllä oikealle, mutta katseli jo lähellä olevaa pöytää, jossa kapuloita. Ei siis onnistunut, uudestaan merkin kautta ja oikein.

241p. ja 2-tulos. Paljon treenattavaa, jotkut liikkeet ovat melkoisen varmoja, mutta monissa puutteita, epävarmuutta ja näköjään myös osaamattomuutta.
Liikkeenohjaaja ja tuomari jyllä kehusivat kuinka taitava ja kamalan nopea koira. Huonoa tuuria hiukan tänään, mutta kyllä siitä loistava tulee. Niinhän siitä tulee :o) Tuo nopeus ei ehkä joka hetki ole ihan arvostettu juttu, mutta minustakin se on hauskaa! Tosin kävelevä koira saa helposti saman pistemäärän kuin kovasti juokseva, mutta pääasia on, että Voltilla on kivaa, minulla on kivaa ja me yhdessä tehdään hommia.

Nyt tehdään koko viikko ohjattua. Ohjattua. Vielä kerran ohjattua. Ja ehkä jotain superkivaa myös!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti