torstai 20. syyskuuta 2012

Kunhan jotain

Tämä juoksukielto on tylsä. Eilen olin aamusella Sari T:n ja koiruuksien kanssa kentällä katselemassa heidän aksaa. Enhän malttanut olla tekemättä mitään... mutta pikaisten juoksuaskelten ja kääntymisen jälkeen ymmärsin juoksutauolle ehkä olevan syyn.
Vahvistelin sitten kontakteja, Sari palkkaili pallolla kun jäin jälkeen ja sivulle. No, tulipa todettua, että Voltti juoksi koko puomi kohtalaisella nopeudella loppuun saakka vaikka vain seisoin alussa. Karkasi ekalla heitetylle pallolle muttei uudestaan eikä silti himmannut vauhtia. Jee!
A:alla vahvistettiin alaspäin suuntautuvaa liikettä. Yksi pumpperi ja Sari heitti lelun alas. Muutama toisto ja välillä ilman lelua, aika hyvä.
Myös erottelua putki-pujottelu lähettämällä muutaman hypyn takaa. Voltti valitsee ennemmin pujottelun. Toki teki vain kerran väärin ja johtu varmaan mun kömpelöstä yrityksestä kävellä perässä.

Myös tokohyppy - ihan ok vaikkakin vauhti voisi olla nopsempi. Ja ohjattu nouto, jossa aavistuksen omaista epäröintiä oikealle. Mutta haki hyvin molemmat.

Oli siis oikein mukava aamun aloitus :o) Hyvää seuraa, kivoja koiria ja höpöttelyä treenaamisen lisäksi. Sitäkin tarvitsee!

Kinesis teippailin jalkaa eilen. Katselin ihan netistä ohjeita ;o) Muutaman videon siis. Tiedä menikö oikein, eilen kuumotti kovasti. Nyt tuntuu ihan mukavalta, mutta saas nähdä illalla kun päivän on jaloillaan.
Uskaltasko ilmoittaa jo ens viikonloppuna agilitykisoihin... ehkä. Ehkä ei. Kuka tietäisi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti