torstai 6. syyskuuta 2012

epäonnisia supersankareita

Eilinen päivä meni pääosin huonoja uutisia kuunnelleen :o( Koiramaailmasta siis. Kauheasti tsemppiä, rippasen parempaa tuuria ja paljon parantavia ajatuksia kaikille omistajille ja heidän ihanille koirilleen.

Bätmän rukka on yksi näistä epäonnisista. Oli sitten mennyt nielaisemaan hirvenluun palasen eikä se sulanut tai tullut läpi tai ylös. Tänään sitten epäonninen supersankari joutuu leikkauspöydälle. Ei ois tarvinnut, mutta minkäs noille voi. Onneksi toipuvat yleensä aina hurjan hyvin.

Riepusta nyt hyviä uutisia. Se on taas ihan hurja oma itsensä. Lihaakin on tullut luiden päälle selkeästi! Lenkille haluaa mukaan ja menee ihan normisti hömpöttäen. Loppulenkistä eilen oli vähän vaisu ja painui nukkumaan heti, mutta muuten näyttäisi taas sieltä nousevan.
Lääkkeet tekevät tehtäväänsä ja varmasti ruokavaliollakin on osuutensa.
Maliinan kyljestä kuorin eilen sellaisen rupimassan irti. Alta löytyikin melkein kokonaan ehkä, siisti iho. Pieni punainen avoin paikka oli vielä, mutta sekin siisti.

Huomenna olis se tokokoe. Isoja odotuksia ei ole... eilen en ehtinyt (jaksanut) treenata. Tai iltaruoalla parit kaukot, ei muuta. Jos tänään jotain ihan vähän, jotain kivaa. Tai menis tekemään tokohypyn, sillä sitähän ei ole tehty sitten viime kokeen kertaakaan.

Ja haa, heppahöperyys ehkä oikeasti alkaa. Menen sunnuntaina kokeilemaan yhtä iso (170cm!) heppaa, joka kuulemma on helppoA tasoinen, hyppää ratana metriä ja yksittäin 120cm.
Ensi viikolla sitten toista ehkä hiukan enemmän koulutettua.
Tosin eilinen puhelu alkoi hiukan hassusti. "Luin tuota sun hevostaustaa ja niinkuin oikeasti haluat tulla ratsastaa meidän hevosta?" Olin ihan, että mitä. Noh, siis luulevat mun olevan niin hyvä ettei heppa kelpaa. Hah, minähän en ole ratsastanut vuosiin oikeasti. Tartten varmaan tikapuut päästäkseni selkään. Iiik.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti