keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Jaakon treeni

Tänään saimme onnistumisia ja hyvää mieltä. Jaakko koulutti ja kellotteli joitan kohtia myös. Huomaan, etten vielä tunne Volttia tarpeeksi hyvin tai en luota siihen aina. Välillä autan liikaa tai en usko sen (itseni) osaavan tai pystyvän. Kaiken se osasi, kaikkeen se pystyi. Joissakin kuvioissa ero kellolla oli ihmeen pieni eli onko tämä nyt toinen minun "kaikki käy" koira? Riepun kanssahan melkein kaikki loogiset vaihtoehdot olivat lähes yhtä nopeita jos ne onnistui hyvin. Nyt Voltin kanssa aika paljon ollaan samassa ne kerrat kun on kelloa käytetty. Eroja tulee muttei huimia. Jatko voi ratkaista eron puoleen tai toiseen.
A:an juoksukontaktia täytyy nyt miettiä todella, todella paljon. Miten jatkan, miten vahvistan. Se olkoot talven projekti. Ei kellään ois ylimääräistä A estettä myydä?

Eli jipii, se kääntyi, se eteni, se osasi mennä pujotteluun. Tuli myös vetoon, teki loistavan poispäinkäännöksen (kunhan uskalsin päästää irti ajoissa), luki esteitä, meni puomin hyvin. Keinulla eka turhaa himmausta, mutta sitten jo hyvin sekin. Niistot toimii, takaakiertoihin lähtee ja ohjautui hiukan kauempaakin.
Mistäs valittaisi ;o) Ei mistään, sillä mitä ei osattu loistavasti, me opetellaan ja vahvistetaan. Onneksi nyt oli helpohko treeni maanantain jälkeen! Ei tullut lainkaan epätoivoa tai osaamattomuuden tunnetta.

Viuhkan kanssa treenailua. Ei hullumpaa, sanoisin. Jos ummistan silmäni pujotteluvauhdilta. Kontaktit näyttäisi olevan melkoisen selvät ja ei kamalaa kaarratustakaan. 
Hmmm, pitäskö katsoa kisakalenteria... 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti