lauantai 8. syyskuuta 2012

Leijailua

Eilen iltapäivällä vielä pienet agilityt. Menin katsomaan Pyryä, Vippiä & Troyaa hiukan, samalla sitten sai Volttikin tehdä pätkät.
Mikäs sillä oli niitä tehdessä, maan mainio koira. Helppoja juttuja, mutta on kiva tehdä helppoakin välillä. Toisessa sain kokeilla useamman ohjaustyylin ja toimihan ne kaikki. Voi irrottaa ja vastaanottaa, voi valssailla, voi tehdä persjättöjä persjätön perään. Mutta ne on tehtävä kabai-tyyliin, että koira kääntyi ja toimi.
Jotenkin vaan kaikki tuntui superhelpolta ja kevyeltä ja mukavalta. Ei se aina niin ole, nyt vaan me leijailtiin yhdessä.

Mukavaa oli ja vielä mukavampaa, koska pojat menivät hyvin, Troyassa ei näkynyt mitään kummallisuuksia ja Sarikin teki hiukan Cheenan kanssa pikkurimoilla.

Tänään ohjelmassa pikkutreenit Lauran kanssa, jos ottaisi Viuhkankin liitelemään. Ratsastusta, hui. Ja niitä tylsiä kotihommia. Mutta toisaaltaan, aurinko paistaa, ihana kuulas syksyinen aamu ja kohta vähän ulkoilemaan lauman kanssa.

**********************

Tokoa pitäisi kai ajatella taas vakavasti. Yöks. Me taidetaan jatkaa valitsemallamme tiellä eli vähän kevyemmin ja pääasiassa täytyy olla hauskaa. Yritetään tietysti saada liikkeet paremmiksi, varmemmiksi ja mitä kaikkea sitä nyt täytyykin. En meinaa jäädä leijumaan uskomukseen, että mehän osataan.
Seuraaminen täytyisi saada paremmaksi, mutta en jaksa ruveta miettimään päänasentoa, analysoimaan sitä sun tätä. Kaikki kunnia heille, jotka siitä jaksavat työsarkaa ottaa. Tai jaksan, mutta haluan koiran olevan siinä asennossa kuin sen on luontaisesti hyvä olla. Jos saisin valita ja jos osaisin kouluttaa, haluaisin, että koirasta näkyisi, että jes meillä on vaan niin hauskaa! Vähän sama kuin häntä heiluu kaukokäskyissä, ruutuun mennään asenteella jne. Tämä hajatelma siksi, että se on liike mistä vähiten pisteitä ropisee, jossa nopeasti koiran asenne laskee. Meillä siis.
Eilen en varmaan kaikessa laijailuissa muistanut kiittää Saria seurasta ja tsemppauksesta! Sillä oli iso merkitys. Seura ja vilpitön toive, että muutkin pärjää ja onnistuu. Kiitos ♥
Iso kiitos tietysti teille muillekin tsemppaajille ja onnittelijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti