maanantai 3. syyskuuta 2012

fiiliksiä

Vaikka nollaa ei pystytä treeneissäkään tekemään, niin fiilis ja tekeminen on huisaa! Vauhdikas rata, rytmityksiä, takaa, putkijarruja (joita ei ole), kovaa menemistä. Laitettiin 65 rimat, jokunen tulikin aluksi alas. Täytyy vaan treenata niitä, ei voi mitään.
Mutta Voltti oli _niin_ pätevä, taitava, nopea ja kaikkea päälle. Minulla hiukan rytmityksen kanssa juttuja, aina ei ole niin kiire, mutta liikkua pitäisi ja koira kyllä osaa & tekee kun vaan olen oikeassa paikassa oikeaan aikaan.
Plussana päälle oikein hyvä A ja oikein, oikein hyvä puomi.
Tollaisista treeneistä saa kyllä kunnon hyvänmielen adrenaliinipaukun. Lisää, lisää!
Elina siis koulutti ja hyvin kouluttikin. On aivan ihana kun puhutaan samaa kieltä, me niin halutaan samoja asioita. Kaikki tai ei mitään, samalla koiraa opettaen ja vahvistaen.

Pirkko ei treenannut kun Lauralla harmittavasti reisivamma. No ens kerralla sitten!
Poijjat meni aika kivasti. Pitkä laukka ja hurja vauhti hiukan aiheutti hankaluuksia välillä. Täytyy vaan treenata joitakin asioita enempi. Kovin ylpeä olen heistäkin ohjaajineen.
Riepun lapsenlapsi ;o) Gunga treeni myös Zeljkon kanssa. Meni kovempaa kuin koskaan ikinä ennen, Z sanoja lainatakseni. Oli tyytyväinen.

Riepun veriarvot kertoivat, että häikkää siellä on. Mitä, ei tiedetä eikä lähdetä ottamaan koepalaa kun sekin on riski. Ruokavalio, lääkettä ja jopa nyt hetken ajan lääkitys sydämen vajaatoimintaan. Tuskin sitä tarttee jatkaa loppuelämää ( joka toivottavasti on pitkä!), mutta nyt ainakin vielä.

Vip


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti